Autóval kergették a pallaszos Klementet

2007.07.14. 12:39
Autóval üldözte egy becsapott család csütörtökön délelőtt azt a férfit, aki engedély nélkül üzemeltet parkolót Miskolctapolcán – írja a Borsod Online. Klement Tibor neve korábban a lopásokról elhíresült tapolcai Pallasz Hotel tulajdonosaként vált ismertté.

Autóval üldözte egy becsapott család csütörtökön délelőtt azt a férfit, aki engedély nélkül üzemeltet parkolót Miskolc-Tapolcán. A férfi egy kerítést átugorva menekült el, miután a családnak nem adta vissza a parkolásra fizetett pénzt. A parkoló annál a Pallasz Hotel nevű szállodánál működik illegálisan, amelyet botrányok sorozata miatt bezártak korábban – írja a Borsod Online.

A szállodát a miskolci polgármesteri hivatal korábban már kétszer bezáratta szabálytalan működés miatt, ám hiába adták ki ellene az azonnal végrehajtandó határozatot még májusban, folyamatosan működött. Korábban az Index is többször hírt adott arról, hogy lopnak a szállodában, de még az annak parkolójában álló buszokból is. Júniusban két fiatal, egy 17 és egy 19 éves tett beismerő vallomást, akik a hírhedt hotel összs lopási ügyét magukra vállalták.

A szálloda körüli zűrös ügyek ennek ellenére sem értek véget, a parkolóban ugyanis úgy szed parkolási díjat Klement Tibor, hogy arra nem volt joga. Az önkormányzat július elején határozatban tiltotta meg a fizetős parkoló működtetését, ám annak nem volt foganatja. Klement most 100 ezer forintos bírságra számíthat, írja a Borsod megyei online lap, amely jó hírként annyit közöl: a Pallasz Hotel jelenleg nem fogad vendégeket.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Eladnék
  • Bankszámla