Judit
2 °C
7 °C

Topless fotó Milosevics vádlójáról?

2004.09.22. 16:28
Az egyik legismertebb külföldi közszereplő állítólagos toplessfotójával a címlapján jelent meg Szerbia legnépszerűbb bulvárhetilapja. A Nedeljni Telegraf birtokába került felvételen a lap állítása szerint Carla del Ponte, a háborús bűnösöket üldöző hágai főügyész látható, nyaralás közben.
Egy középkorú hölgyről készült félmeztelen fotóval a címlapján jelent meg a legnépszerűbb szerb bulvárhetilap. A képen látható nő megszólalásig hasonlít Carla del Pontéra, a hágai Nemzetközi Büntetőbíróság a balkáni háború főbűnöseit kérlelhetetlenül üldöző főügyészére.

A lap belső oldalain még a cimlapon láthatónál is nagyobb méretben is leközlik a fotót, külön képen kinagyítva a melleket.

A bulvárlap kommentárjában ugyan nem nevezi meg del Pontét, de nem hagy kétséget affelől, szerintük ki látható a felvételen. "Az úrhölgy, akit a Nedeljni Telegraf olvasói látnak ezen a fényképen, jól ismert a legtöbb szerbiai polgár előtt. Nevét ugyancsak sokan ismerik a Balkán lakói közül. Európa és a világ egyik legerősebb asszonyáról van szó", írja a lap.

A Telegraf állítása szerint a felvétel 2004. szeptember 3-án 15 óra 11 perckor készült a Cote d'Azur egyik legdrágább és legfelkapottabb üdülőhelyén.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?