Tekla
8 °C
20 °C

Topless fotó Milosevics vádlójáról?

2004.09.22. 16:28
Az egyik legismertebb külföldi közszereplő állítólagos toplessfotójával a címlapján jelent meg Szerbia legnépszerűbb bulvárhetilapja. A Nedeljni Telegraf birtokába került felvételen a lap állítása szerint Carla del Ponte, a háborús bűnösöket üldöző hágai főügyész látható, nyaralás közben.
Egy középkorú hölgyről készült félmeztelen fotóval a címlapján jelent meg a legnépszerűbb szerb bulvárhetilap. A képen látható nő megszólalásig hasonlít Carla del Pontéra, a hágai Nemzetközi Büntetőbíróság a balkáni háború főbűnöseit kérlelhetetlenül üldöző főügyészére.

A lap belső oldalain még a cimlapon láthatónál is nagyobb méretben is leközlik a fotót, külön képen kinagyítva a melleket.

A bulvárlap kommentárjában ugyan nem nevezi meg del Pontét, de nem hagy kétséget affelől, szerintük ki látható a felvételen. "Az úrhölgy, akit a Nedeljni Telegraf olvasói látnak ezen a fényképen, jól ismert a legtöbb szerbiai polgár előtt. Nevét ugyancsak sokan ismerik a Balkán lakói közül. Európa és a világ egyik legerősebb asszonyáról van szó", írja a lap.

A Telegraf állítása szerint a felvétel 2004. szeptember 3-án 15 óra 11 perckor készült a Cote d'Azur egyik legdrágább és legfelkapottabb üdülőhelyén.