Sósavat öntöttek Tasnádi Judit anyjának arcába

2003.02.17. 18:33
Sósavat öntöttek Tasnádi Judit édesanyjának arcába hétfõn délelõtt Békásmegyeren - tudta meg a HavariaPress. A 63 éves asszonyra a III. kerületi Zsirai Miklós utcában rontott rá ismeretlen támadója.
A sértettet a Szent János Kórházba szállították. Az intézményban nem adtak információt az asszony állapotáról, de az Index úgy tudja, az asszony súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendõrség súlyos testi sértés miatt indított nyomozást az ismeretlen tettes ellen. Egyelõre nincs információ arról, hogy mi lehetett a támadás oka, valamint azt sem tudni, hogy vittek-e el valamit a megtámadott asszonytól.

A válóper előtt egy órával

Thaisz Andrea - Tasnádi Judit, az ismert, jelenleg jogerős börtönbüntetését töltő vállalkozó válófélben lévő feleségének ügyvédje - elmondta: ügyfelének édesanyjához egy ismeretlen személy kaputelefonon csöngetett, majd a liftből kilépő férfi maró folyadékot öntött Tasnádi Judit mamájának arcába.

Az ügyvéd az MTI-nek elmondta: Tasnádi Juditnak hétfőn volt a válóperes tárgyalása, a bűncselekmény ezt megelőzően egy órával történt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Eladnék
  • Hírek