Tizenkét szúrással gyilkolta meg szomszédja élettársát

2006.05.26. 11:17
Ünneplőben várta be a rendőröket az a férfi, aki egy vita után tucatnyi késszúrással ölte meg szomszédja élettársát Ugodon.

Tizenkét késszúrással végzett szomszédja élettársával csütörtökön este nyolckor egy ugodi férfi. Az áldozat hozzátartozója csütörtökön este tett bejelentést a rendőrőrségen azért, mert haragosa, aki nem más, mint szomszédja, beverte autójának szélvédőjét, derül ki a Veszprém megyei rendőrség pénteki közleményéből.

Míg a rendőrök a két szomszéd közös kertes házához indultak, a férfi a kocsma elé állt kocsijával, nehogy a szomszéd tovább rongálja az autót. Aztán azt látta, hogy szomszédja éppen az ő házából jön ki, és a kocsma előtt lévők füle hallatára azt kiabálja, hogy "megszurkáltam a nőt".

A közben megérkező, a ház szobájába belépő rendőrök szeme elé szörnyű látvány tárult: az ötvenegy éves nő a padlón, tucatnyi szúrt sebből elvérezve, holtan feküdt.

Időközben a késelő - az 52 éves S. Pál - visszavonult saját lakrészébe, átöltözött, felvette ünneplőjét, és azt várta, mikor mennek érte a rendőrök. A vélhetően korábbi sérelmeit megtorló férfit őrizetbe vették. A gyilkossági ügyben a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja le az eljárást.

A brutális gyilkossággal gyanúsított férfit még nem hallgatták ki, tudta meg az Index Dániel-Tóth Zoltán századostól, a megyei főkapitányság sajtóreferensétől. Az ügyben rengeteg dolog tisztázásra szorul, meg kell hallgatni a szóba jöhető tanúkat, össze kell majd vetni a vallomásokat, rekonstruálni kell az eseményeket és több szakértői véleményt is be kell szerezni, tette hozzá a százados.

  • Tippek
  • Bankszámla