Hamburger, demoverzió 2.0

2000.04.26. 17:36
A Wendy's Old Fashioned Hamburgers étterem vezetősége április 20-án reagált az április 13-án készült ,,Hamburger, demóverzió" című cikkünkre, a kért helyesbítéseket itt közöljük.

1. A reklámfénykép a nálunk valóban kapható Big bacon Classic Sajt 459,- Ft szendvicsünkről készült.

2. Az Önök által készített termékfotó viszont egy olyan szendvics, melynek neve Big Classic hamburger és az ára 339 Ft.

3. Különbség:
- 1 szelet sajt
- 3 szelet bacon szalonna
- 120 forint

Ezen felül a következők miatt is etikátlannak érezzük az Önök összehasonlítását, mely rontja cégünk hírnevét, s melyet kérünk szintén azonnal korrigálni:

1. A reklámfénykép felülről lett fényképezve, és a császárzsemle teteje el lett tolva, hogy az alatta lévő alapanyagok jól láthatóak legyenek.

2. Az Önök által készített termékfotó szemből lett fényképezve - így természetesen már nem összehasonlítható a magasságuk - másrészt a zsemle teteje nem lett eltolva.

3. A reklámfénykép fotózásánál minden alapanyagból a legtökéletesebbek lettek kiválogatva és e gondos előkészítés után kb. 1-2 órát vett igénybe a minél mutatósabb, gusztább és láthatóbb elhelyezés (a fényképezés felöli oldalra kell ilyenkor tenni mindent), hogy a lehető legelőnyösebb és legjobban látható tájékoztató fotó és egyben gusztusos ételfotó készülhessen.

4. Az Önök termékfotóján szereplő hamburgert az Önök rendelésének felvételétől számított 30 másodpercen belül kell az étteremben dolgozó alkalmazottunknak hiánytalanul elkészíteni nylon kesztyűben és még ezen időn belül az Önök tálcájára juttatni.

5. A reklámfényképen szereplő hamburgert frissen elkészült, forró állapotában nem helyezték csomagolásba.

6. Az Önök termékfotóján szereplő szendvicset azonban frissen, forrón a grillről, rögtön a megfelelő csomagolásba került, melynek hatására a csomagoláson belül lecsapódott gőz, pára miatt a hamburger zsemléje természetesen összébb esik, ráadásul csomagolás közben meg is nyomódik.  • Hírek
  • Megtakarítás