Öt évre csukatná le az ügyészég Zalatnayt

2002.12.16. 14:40
Öt év letöltendő börtönt kért Zalatnay Sarolta énekesnőre az ügyészség képviselője a Fővárosi Bíróságon tartott hétfői tárgyaláson. A művész azért állt bíróság elé, mert a vád szerint több tucat magánszemélytől összesen 120 millió forintnyi kölcsönt vett fel, aminek csak egy töredékét fizette vissza az évek óta húzódó eljárás során.
Öt év körüli végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását kérte az ügyész Zalatnay Saroltára az ellene csalás miatt folyamatban lévő büntetőperben hétfőn a Fővárosi Bíróságon.

A vád szerint Zalatnay Sarolta és vádlott-társai több tucat magánszemélytől vettek fel kölcsönt, amelyeket nem fizettek vissza. Ezzel az énekesnő összesen több mint 120 millió forint, két társa pedig egyenként több mint 70 millió forintos kár okozásában működött közre, melynek csupán 15-20 százalékát térítették meg az évek óta tartó eljárás alatt.

Az ügyész a vádban foglalt cselekmények alapján kiszabható kettőtől tizenkét évig tartó szabadságvesztés középmértékéhez közeli, végrehajtandó börtönbüntetést kért az ügy három vádlottjára, köztük Zalatnay Saroltára. Az eljárásban a vádlottak jórészt beismerték a terhükre rótt cselekményeket.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Vennék
  • Bankszámla