Harry herceg bosszúra készül, a családi béke lehetetlen

2021.05.15. 08:30

Szándékosan bosszút akar állni Harry herceg a királyi családon, amiért megsértették a feleségét, Meghan Markle egykori amerikai színésznőt – állt elő az elmúlt napok történéseinek fényében nem túlságosan meglepő állítással Angela Levin, Harry sussexi herceg életrajzírója.

A feleségével éppen Los Angelesben élő Harry herceg nemrég elég szabadon beszélt egy podcastben, azt állítva, ifjúkorában „fájdalmat és szenvedést” kellett kiállnia az édesapja, Károly walesi herceg miatt. Ezután sokan megkockáztatták, hogy a 36 éves brit arisztokrata nem szándékosan akarta sértegetni a királyi családot, az életrajzírója szerint azonban nagyon is számítóan fogalmazott.

Az emberek hajlamosak idiótának tartani, de én nem hiszem, hogy az. Szerintem pontosan tudja, hogy mit mond, bántani és büntetni akarja őket, mert úgy érzi, hogy megsértették őt, megsértették Meghant

– kommentálta Angela Levin a hercegi interjút az ITV Good Morning Britain című műsorában. Az életrajzíró szerint „az ilyesmi kényes dolog”, a viszonyt a sussexi hercegi pár és a királyi család többi tagja – főleg a báty, Vilmos cambridge-i herceg és Katalin hercegné – között nem lehet helyrehozni, főleg nem húsz perc alatt a nagyapa, Fülöp edinburghi herceg temetésén. Mivel sok bántó kijelentés hangzik el, ő nem is fűz reményt a béküléshez.

Angela Levin egyébként azt állítja, hogy Harry herceg nem volt mindig ilyen, mintha teljesen megváltozott volna azóta, hogy 2017-ben együtt dolgoztak egy életrajzi könyvön.

Azért megdöbbentő és felkavaró az egész, mert amikor egy éven át kapcsolatban álltam vele, fantasztikusan viselkedett, sugárzott a pozitivitástól. Látszott, hogy vannak problémái, de nem játszotta az áldozat szerepét. Most olyan, mintha szörnyű agymosáson esett volna át, mintha ő lenne az első  számú áldozat

– idézi a brit bulvárlap, a Daily Star az életrajzíró kommentárját.