Hat éve táncolta be magát a köztudatba Pumped Gabo

2021.07.09. 08:20

Repül az idő. Ugyanis tegnap volt hat éve, hogy felbukkant az interneten egy akkor még ismeretlen testépítő fiatalember, aki a 2015-ös Balaton Soundon lejtett táncot, és vált azonnal ismertté. 

A most 26 éves testépítő mozdulatait az Index videójában láthatta először a magyar internet büszke népe. Az évfordulóról Pumped Gabo is megemlékezett saját közösségi felületén. 

Emlékszem, hogy aznap minden tökéletes volt, a soundos forma összejött, lóvé volt a zsebben, webcamoztam. Jó vibe-on voltam. A videó a 0. napon történt, nem tudtam, hogy rögzítenek. Vihar, szél, eső, visszamentünk a szállásra pár órára. Aztán ahogy elmúlt a vihar, este visszamentünk a Soundra, már odajöttek az emberek, fotózkodtak velem, nem értettem

– írta bejegyzésben a testépítő. 

Azt is hozzátette, hogy a megjelenő cikkek miatt sokat bántották őt annak idején, voltak, akik egyenesen a halálát kívánták. A történtek miatt egy álarc mögé bújt, ráadásul állítása szerint sok barátja is elfordult tőle. 

Ha valaki elfelejtette volna a sokat látott táncot, a videóra kattintva újra átélheti a mozdulatokat. Világbajnok alakítás volt, a tánctudás pedig, reméljük, azóta tovább fejlődött.

Pumped Gabo első tánca