Szabó Győző 18 év után feleségül vette Rezes Juditot

2021.08.28. 09:07

A színészpár 18 éve él párkapcsolatban, időközben két közös gyermekük is született, de csak most jutottak el a régóta tervezett esküvőig. 

A Blikk értesülése szerint egy eldugott, romantikus magyarországi kistelepülésen, minden felesleges fényűzést mellőzve, szűk családi körben mondták ki a boldogító igent. A házasságkötést nyár elején kezdték szervezni, akkor választották ki a jegygyűrűt az egyik budapesti bevásárlóközpont ékszerészénél. 

Hét éve jegyeztem el Juditot, de valahogy nem volt sürgős, hogy meglegyen az esküvő. Mindig akadt valami, ami közbejött

– indokolta a nem túl elsietett hivatalos aktust a napilapnak Szabó Győző. Ugyanakkor a járványhelyzet elhúzódása is közrejátszhatott a késedelemben, legalább is Rezes Judit korábban így nyilatkozott az Indexnek

Azt szeretném, hogy a 98 éves nagymamám még ott lehessen a nagy napon 

– mondta tavasszal a színésznő, aki azt is elárulta, hogy a karanténidőszak alatt számot vetettek a terveikkel.

Volt rá idő, hogy végiggondoljuk, így akarjuk-e folytatni az életünket. Véleményem szerint erősebb köztünk a kapocs, mint valaha. Több időnk jutott egymásra, a gyerekekre

– idézte fel, nem hagyva kétséget afelől, hogy ezeket az erős szálakat hivatalosan is szeretnék megpecsételni. 

Most, a házasságkötés után és a vírushelyzet csillapodtával újraindul a régi életük, a színészpár most már színészházaspár – jelenleg egy egy gyerekdarabot próbál, amelynek a tervek szerint ősszel lesz a bemutatója.