Marilyn Manson ártatlannak vallja magát a köpködési ügyben

2021.09.02. 14:03 Módosítva: 2021.09.02. 14:03
Bár a média hónapok óta bántalmazási botrányaitól hangos, az énekes mégis egy másik ügy végére szeretne pontot tenni. Ezúttal is megüzente, hogy ártatlan.

Marilyn Manson februárban került ismét reflektorfénybe, amikor Evan Rachel Wood nyilvánosságra hozta, hogy az énekes éveken át bántalmazta őt. Azóta sorra bújnak elő Manson áldozatai, ő azonban ezzel nem igen törődik, inkább egy kisebb ügyet „húzna” ki bűnlajstromából.

Az énekest hosszú ideje keresik, végül júniusban elfogatóparancsot adtak ki ellen és ezt követően adta fel magát, hogy rendezze azt az ügyét, melyben állítólag leköpött egy videóst a gilfordi Bank of New Hampshire Pavilionban adott koncertjén még 2019-ben.  Susan Fountain, akit Manson-csapata bízott meg a munkával  azt állítja, hogy

az énekes közel hajolt a kamerájához, többször is leköpte, illetve az orra tartalmát is ráürítette a koncerten.

Fountain végül a mosdóba rohant, hogy lemossa magáról Manson kéretlen testnedveit.

Az énekes minderre másként emlékszik, ügyvédjén keresztül megüzente, hogy ártatlannak fogja vallani magát a bíróságon. Az ABC News szerint az említett tárgyalás napját december 27-ére tűzték ki, amennyiben pedig bebizonyosodik Manson bűnössége, legfeljebb egy éves börtönbüntetésre illetve 2000 dolláros pénzbírságra számíthat.

Marilyn Manson ügyei egyébként a fél világot érdeklik, Kanye Westet azonban látszólag a legkevésbé sem, legújabb lemezének bemutatóján ugyanis még a színpadra is felhívta a kegyvesztett énekest. Mindez többeknél kiverte a biztosítékot, többek között a rapper volt nejénél, Kim Kardashiannál, illetve Manson első, nevét is vállaló áldozatánál, Evan Rachel Woodnál.