Tolvai Reni és Kállay-Saunders András 11 év után szakított

2021.09.11. 08:06

Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András kapcsolata már szinte egybeforr a hazai médiavilággal. A páros között még a Megasztár 5. szériájának díszletei mögött forrt fel a levegő, idén tavasszal az énekesnő még eljegyzésről is beszélt Osváth Zsolt műsorában. Úgy fest, hiába várt gyűrűre.

Blikk szerint véget ért a szerelem, amit már a páros közösségi oldalairól is sejteni lehetett. Korábban rendszeresen posztoltak közös fotókat, fűztek kedves kommentet egymás bejegyzései alá, vagy osztották meg éppen kedvesük új dalát. Ezek az apróságok hónapokkal ezelőtt megszűntek az énekesek között, ismerősük szerint már tavaly, a 10. évfordulójuk idején is átgondolták, merre tartanak.

Ilyen dátumok alkalmából mindenki átgondolja az életét, sokan teszik fel a kérdést, hogyan tovább, a pandémia pedig csak rásegített erre. Nagyon szerették egymást, de az utóbbi időben inkább már csak a megszokás tartotta őket együtt, hiszen tíz éve számíthattak egymásra

– mondta a lap forrása, hozzátéve, hogy szerinte az énekesnő 17 kilós fogyása sem a véletlen műve, hanem a külső-belső átalakulás része.

A hírt egyelőre sem Tolvai Reni, sem pedig Kállay-Saunders András nem kommentálta. Az énekesnő csupán egy sejtelmes Instagram-történetet osztott meg: az idézet szerint amíg mások azt mondják, szerelemre van szüksége, ő inkább a zenét, a wifit, az ágyát és az alvást választja, hiszen az nem fáj – hozzátéve, hogy a zene azért mégis.