Ashton Kutchernek egy egész stadion kántálta, hogy zuhanyozzon le

GettyImages-1079948340
2021.09.14. 14:52
A színész és felesége, Mila Kunis megegyeztek abban, hogy a tisztálkodás túl van tolva, így sem magukat, sem a gyerekeiket nem mosdatják túl gyakran. Amíg ez számukra természetesnek hat, a legtöbb embernek nem, ez pedig meg is mutatkozott, amikor a színész ellátogatott a ESPN’s College Game Day nevű eseményre, egy egész aréna egyetemista közé.

Ashton Kutcherék valószínűleg nem gondolták át azon kijelentéseiket, miszerint a napi tisztálkodás kvázi túlértékelt – a gyerekeik esetében is.

A velős megjegyzéseket kiváltó eseményhullám akkor indult, amikor a színészpáros július végén bátran azt nyilatkozta, hogy csak akkor fürdetik meg a gyerekeiket, amikor már látható rajtuk a kosz, esetleg bűzlenek. Minderre úgy derült fény, hogy Ashton Kutcher és Mila Kunis leültek Dax Sheparddal az Armchair Expert nevű podcasthez, ahol a műsorvezető arról kezdett beszélni, mennyire káros, amikor az emberek kemikáliákkal mossák le a testükről a természetes olajokat. A házaspár kissé túlzottan is egyetértett mindezzel.

Gyerekként nem mindig volt meleg vizünk esténként, így nem fürödtem gyakran, és most, hogy gyerekeim születtek, őket sem fürdetem meg mindennap. (...) Soha nem voltam az a szülő, aki mindennap megfürdette az újszülöttjét, és a jövőben sem tervezek ilyen lenni

– mondta a színésznő, mire az ura hozzátette: akkor fontos megfürdetni a gyerekeket, ha már láthatóan koszosak, egyébként nincs értelme.

Ezt követően a sztárszülők a saját tisztálkodási szokásaikról is meséltek. A beszámoló ezúttal sem volt túl bizalomgerjesztő, Kutcher ugyanis közölte, hogy naponta csak és kizárólag a hónalját és az ágyékát mossa meg, mást soha. Illetve néhanapján vizet löttyint az arcára edzés után, hogy megszabaduljon a sótól. Hozzátette, hogy a felesége hozzá képest egyenesen tisztaságmániás, mert ő naponta kétszer (!) is arcot mos.

Az internet persze felhördült, mire a páros úgy vélte, viccesnek szánt felvétellel vágnak vissza. Augusztus közepén egy videót posztoltak az Instagramra, amelyben állítólag a gyerekeik fürdetésének zaja hallható, illetve a szülők eszmecseréje is ezt üzeni.

Úristen! Te azt akarod, hogy elolvadjanak a gyerekeink? Vízzel akarod megsebesíteni őket? Ez nevetséges. És már a héten negyedik alkalommal történik ez?

– kiáltozta Ashton Kutcher.

Úgy tűnt, hogy ezzel le is zárult a dolog, az internet azonban nem felejtett. A színész a napokban az ESPN's Collage Game Day nevű eseményre látogatott el, ahol egy megjegyzéssel kihúzta a gyufát a közönségnél. Amit kapott, azt nem tette zsebre.

Kutcher azon jóslata után, miszerint a Colorado Buffaloes elverné a Texas A&M Aggies nevű csapatot, a jelenlévők fujjogásban törtek ki, a búgás pedig hamar kántálásba fordult át:

Zuhanyozz le!

– harsogták a jelenlévők.

A színész egyébként nem zavartatta magát különösebben a kántálás közepette, nyugodtan folytatta a mondandóját. Mindenesetre a linkelt videó alatt többen azt tanácsolták Kutchernek, hogy legközelebb legyen kicsit diszkrétebb a magánéletét illetően. A történtek után pedig valóban hasznos lehet számára, ha bizonyos esetekben nem „teregeti ki a szennyesét” a fél világ elé.

(Borítókép: Ashton Kutcher. Fotó:  Michael Kovac / Getty Images)