Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Bár aBachelor – A Nagy Őcímű műsorban nem járt sikerrel, hiszen Jákob Zoltán szívét nem tudta meghódítani, de a Sztárban sztár leszek!és az X-Faktor korábbi felfedezettjénél, Hadas Alfrédnál nagy esélye lenne Kozelkin Natáliának. Erre maga Hadas utalt egy TikTok-videóban, melyben részletesen beszélt arról, hogy a TV2 párkereső realityjének fiatal szőkesége megfogta őt.

    Nekem Nati a típusom. Külsőre, mivel még soha nem beszéltünk egymással, nem ismerem a személyét. De én egyébként nem azt szoktam nézni egy lányon, hogy milyen a haja színe, vagy mekkora melle van... Engem az összkép érdekel. Ha valakire ránézel és látod rajta, hogy harmóniában van magával, egyben van a külseje a kisugárzásával, az nekem nagyon tetszik

    – vallotta be az Egy Este Lillánál! című TikTok live show-ban a korábban aFarm VIP-t is megjárt rapper , aki nem régóta erősíti a szinglik  táborát. Érdekesség, hogy Kozelkin Nati is ebben a műsorban ismerte be, hogy bár nem foglalt a szíve, de van kiszemeltje, mégpedig a Liverpool sztárja, Szoboszlai Dominik. 

    Ez a rappert elszomorítja ugyan, de nem reménytelen a helyzet, a műsorvezető, Lilla ugyanis felajánlotta, hogy összehoz egy találkozót Kozelkinnel, hogy megismerkedhessenek. A Ripost szerint a fiatal lánynak nem lenne ellenére a dolog, szívesen megismerné Hadast, jóllehet nem keres komoly kapcsolatot.