Ivó, Milán
EUR 384,79 Ft
USD 362,95 Ft
5 °C
26 °C

Kegyhelyet állítanának Kóbor Jánosnak a Balaton partján

DMOHA20121006005
2021.12.27. 08:35

Fát ültetnének, oszlopot állítanának és sétányt neveznének el Kóbor János emlékére. A Borsnak Trunkos András, az Omega menedzsere mesélte el, hogy Balatonaliga egyik csendes sétányán képzeli el a kegyhelyet.

Trunkos választása azért is esett a tóparti településre, mert Kóbor a nyarakat itt töltötte, hogy családjával vitorlázhasson. Egyébként a zenészhamvait kettéosztották és az eddig el nem szórt felétől a Balatonban vennének végső búcsút.

A szakember úgy látja, hogy Kóbor János halálával az Omegának is vége, így méltóképpen búcsúztatná mindkettőt. 

–   Kitaláltam viszont, hogy lehetne egy Kóbor János sétány Balatonaligán, ahol Mecky a nyarakat vitorlázással töltötte.  Ha sikerül akkor az elképzelésem az, hogy egy csendes balatonaligai sétány Kóbor János nevét kapja, majd, a közepén egy oszlopot állítunk fel, rajta nemes egyszerűséggel egy omega jellel. Persze, az sem kizárt, sőt örülnénk neki, hogyha fát is tudnánk ültetni Mecky emlékére - tette hozzá a menedzser. 

via Borsonline

(Borítókép: Kóbor János 2012-ben. Fotó: Mohai Balázs / MTI)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás