Bob Saget özvegye elmondta, miről beszéltek utoljára az elhunyt színésszel

2022.01.21. 13:08
Tragikus hirtelenséggel hunyt el az amerikai színész-humorista, akit egy szállodai szobában ért utol a halál, már nem lehetett rajta segíteni.

Mint megírtuk, Bob Saget amerikai humorista, a Bír-lak című sorozat oszlopos tagja 65 éves korában hunyt el egy orlandói szállodai szobában. Saget hajnali kettő körül jelentkezett be az ottani Ritz-Carlton hotelbe, azonban nem sokáig időzött volna ott, mivel a legkorábbi géppel szeretett volna hazautazni a feleségéhez, Kelly Rizzóhoz. Mivel nem jelentkezett, a neje értesítette a hotelt, végül a szállodai dolgozók találtak rá, de már nem reagált semmire. Halála oka egyelőre nem ismert – írja a TMZ.

Az özvegy a Today műsorában nyilatkozott összetörve, felelevenítette Saget utazási szokásait, illetve azt, miről beszélgettek utoljára telefonon. Kelly elmondása szerint férje sokat utazott, de mindig igyekezett a lehető leghamarabb hazamenni hozzá, így még akkor is felkelt hajnali négykor, hogy elérje az első repülőjáratot, ha kettőkor feküdt le – ahogy a halála előtt is tette. 

A pár szombat este beszélt utoljára egymással a humorista jacksonville-i show-ja után. Kelly hozzátette, egyáltalán nem bánja, hogy csak pár mondatot tudtak váltani, azonban hiszi, hogy az utolsó beszélgetésük hűen leírja azt, milyen ember is volt Saget. 

Arról beszéltünk, mennyire szeretjük egymást. Azt hiszem, azt mondtam: »nagyon szeretlek«, mire ő azt válaszolta: »végtelenül szeretlek«. Majd hozzátettem: »alig várom, hogy holnap lássalak«. Minden a szeretetről szólt

– fejtette ki Kelly, aki szerint ez az utolsó csevej tökéletesen bemutatja, hogyan beszéltek mindig egymással. Sőt, arról is árulkodik, milyen szeretettel fordult Saget azon emberek felé, akiket az életébe engedett. Mint mondta, mindig csodálkozott azon, a színésznek hogy volt ideje arra, hogy minden szerettével folyamatosan tartsa a kapcsolatot, és biztosítsa őket arról, mennyire szereti őket. 

A legjobb ember volt, akit egész életemben ismertem, olyan kedves és csodálatos volt, és ezt minden ember tudta, aki az életében volt 

– mondta könnyek között Kelly.

Bob Sagetet a Bír-lak című sorozatból ismerhetik a legtöbben, amiben nyolc évadon át szerepelt. Ő volt az Amerika Legviccesebb Videói című műsor házigazdája, de láthatták a nézők az Így jártam anyátokkal című sorozatban és a Dumb és Dumberben is. Első házasságából három lánya született, azonban a frigynek 1998-ban vége szakadt, Kelly Rizzóval pedig 2018-ban kötötték össze életüket.