Hajdú Péter nem akar hibázni a harmadik gyermekével

MG 9689
2022.02.21. 15:51
Az immáron háromszoros édesapa múlt héten született fiával, Dominikkel szeretne sokkal több időt eltölteni, mint másik két gyermekével tette. A televíziós ígéri, most nem hagyja, hogy a sok munka a család rovására menjen.

Hajdú Péter menyasszonya, Eszter múlt héten adott életet első közös gyermeküknek, aki péntek óta már a családi otthon melegében ismerkedik a nagyvilággal. A kórházból hazaengedett édesanya és a kisfiú is jó egészségnek örvend, Hajdú Péter pedig már most, fia egyhetes korában elhatározta, nem esik ugyan abba a hibába, mint korábban.

Ameddig tíz-tizenöt évvel ezelőtt inkább a karrieremre koncentráltam, mostanra rájöttem, hogy a család a legfontosabb. Szeretném a kis Dominiknál nem elkövetni azokat a hibákat, amiket Noncsinál és Dávidnál. Sokszor későn értem haza, és volt, hogy a munkám és a karrierem miatt nem lehettem velük. A kisfiamnál ezt nem fogom még egyszer engedni

– nyilatkozta a Borsnak a büszke édesapa, akinek Sarka Katával kötött korábbi házasságából két gyermeke született, Noémi és Dávid. 

A tévés a lapnak azt is elmondta: úgy gondolja, az évek során megváltozik az ember prioritása, ő most szeretne minél többet a fiával lenni, sőt mer nagyot álmodni: a 46 éves Hajdú gyermeke esküvőjén is ott akar lenni, bármennyire is furán hangzik ez most. 

(Borítókép: Hajdú Péter. Fotó: Velvet)