Árulkodó fotók jelentek meg Katalin hercegnéről, szárnyra kelt a pletyka

65991204
2022.03.22. 13:58
Oldalról kapták lencsevégre karibi körútján Katalin hercegnét, aki egyes híresztelések szerint ismét gyermekáldás elé néz.

Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek eddig három gyermeke született, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg, ám már egy ideje tudni lehet, hogy a pár nem zárkózik el attól sem, hogy újabb csemetét vállaljanak. A hercegi pár jelenleg egy karibi körúton képviseli II. Erzsébet királynőt, aki nemrég a koronavírust is elkapta, így a gyógyulására kellett koncentrálnia. A pihenéssel töltött időnek köszönhetően megsokszorozódtak a teendői, így a királyi család egyes tagjai helyettesítik őt a különböző hivatalos eseményeken.

Katalin hercegné és Vilmos herceg jelenleg a Karib-térségben található Belize-ben tartózkodik, ahol szintén a királynő képviseletét látják el. Terepszínű ruhába öltözve felfedezték már például a közelükben található dzsungelt, ahol katonáktól kaptak a vadonban való túléléshez szükséges tanácsokat.

Ám részt vettek egy fogadáson is a Cahal Pechnél lévő maja romoknál a belize-i San Ignacióban, amelyen a hercegné egy testhez simuló rózsaszín ruhát öltött fel, ami még inkább kihangsúlyozta az idomait.

Katalin hercegné hasa némileg gömbölydedebbnek tűnik a készült fotókon, így egyből el is kezdték híresztelni, hogy ismét gyermekáldás elé nézhetnek. Bár ezt még sem a pár, sem a Buckingham-palota nem kommentálta, könnyen meglehet, hogy kacsáról van szó. Nem is lenne olyan meglepő.

(Borítókép: Katalin hercegné 2022. március 21-én. Fotó: Jane Barlow / PA / PA Wire / Northfoto)