Schobert Norbi: 18 éves koromig nem mertem levetkőzni egy lány előtt sem

DSC6214
2022.03.24. 13:30
A fitneszguru egy interjúban számolt be arról, súlyfeleslege miatt mennyire bátortalan volt a párkapcsolatok terén fiatalabb korában, azonban egy testneveléstanár megváltoztatta az életét.

Mint arról beszámoltunk, Schobert Norbi még tavaly kapott sztrókot, pontosabban Covid-sztrókot, amikor kutyáival ment el sétálni, majd hazaérve összeesett a ház előtt. A fitneszguru a korábbiakban már több ízben beszámolt arról, milyen szerepet játszott az életében a fogyás. Bár kezdetben vékony fiú volt, 17 évesen, nagymamája halálát követően bánatevő lett. Meghízott, így egy ideig a szerelem is elkerülte, ám a Ripostnak most felelevenítette első párkapcsolatait. 

Schobert elmondása szerint első szerelme Katalin volt, akit még negyedikes korában szöktetett meg az iskolából, hogy elvigye őt vidámparkba, ám a randiból botrány lett. Kifejtette azt is, középiskolás testneveléstanárának köszönheti, hogy végül sikerült lefogynia, ugyanis behívta őt a szertárba, majd a kezébe nyomott egy cikket az űrhajósdiétáról.

Attól fogva mindig volt a zsebemben egy szál kolbász, és azt eszegettem. Esténként négy kilométert sétáltam, később már kocogtam, egy évre rá pedig futottam. Rohantak le rólam a kilók. Egy hónap alatt tíz kilót fogytam, a tanév végén már mínusz 25 kilónál tartottam, és lementem karatézni. Na, ezután kezdtem el csajozni! Rendesen megvadultam

– mondta a fitneszguru, aki a későbbiekben egy fagyizóban kapott állást, ekkor vetette bele magát csak igazán a csajozásba. Ingyengombócokkal udvarolt, így is szedte fel az első lányt, akit egy kapualjban csókolt meg. Nem sokra rá a jogsit is lerakta nagymotorra, amivel ide-oda szállította a lányokat. 

Akkor már hatvan kiló alatt volt a súlyom, karatéztam, jól néztem ki. Mindenfelé fuvaroztam a lányokat. Aranyéletem volt. Folyton csajoztam, de 18 éves koromig nem mertem levetkőzni egy lány előtt sem, mert tele voltam komplexusokkal. Rozi volt az első lány az életemben, akivel lefeküdtem. Úgy nézett ki, mint Sade Adu, és nagyon szerelmes voltam belé

– fejtette ki, ahogy azt is megjegyezte, négy évig alkottak egy párt, össze is tört, amikor szakítottak. A csalódás után pedig újra belevágott a csajozásba, ami egészen addig tartott, amíg meg nem ismerte feleségét, Rubint Rékát.

(Borítókép: Schobert Nobert. Fotó: Gorondy-Novák Edit / Index)