Jennifer Lopez szerint a kritikusok tették tönkre Ben Affleckkel a kapcsolatát

327Z2KD-highres
2022.04.15. 14:31
A pár már húsz évvel ezelőtt is jegyben járt egyszer, ám 2004-ben elváltak útjaik. Hogy miért ért véget a nagy szerelem, abban az énekesnő szerint a kritikusaikat terheli felelősség.

Április elején érkezett a hír, hogy Ben Affleck újra eljegyezte Jennifer Lopezt, akivel a kétezres évek elején alkottak egy párt először. A színész különleges helyszínt választott ahhoz, hogy húsz év után ismét feltegye a nagy kérdést: JLo a fürdőkádban volt, amikor párja féltérdre ereszkedett mellette. Affleck és Lopez 2004-es szakítása után tavaly melegedett össze újra, miután az énekesnő kapcsolata véget ért Alex Rodriguezzel. Hogy annak idején vajon miért váltak külön az útjaik, arról JLo nemrég a Rolling Stone magazinnak mesélt, amelyet most a Mirror szemlézett.

Lopez elmondta: akkoriban a kapcsolatuknak esélye sem volt a túlélésre a kegyetlen kritikusaik miatt, akik állítása szerint megsemmisítették őket. Miközben közös jövőjüket tervezgették, kívülről elképesztő nyomást kellett elviselniük.

Brutális volt. Ez egyike azon dolgoknak, amelyeket nagyon mélyen eltemetsz, hogy továbbléphess, és foglalkozhass a munkáddal

– magyarázta JLo. 

Vicces, mert amikor Bennel együtt voltunk, annyira szerelmesek voltunk. Életem egyik legboldogabb időszaka volt.

Az énekesnő szerint a kritikák azért tudták tönkretenni a kapcsolatukat, mert még túl fiatalok voltak ahhoz, hogy megértsék, melyek a legfontosabb dolgok az életben. A párra szatirikus műsorokban célozgattak a tévében, miközben a humoristák szinte napi rendszerességgel gúnyolódtak rajtuk. A South Park egyik epizódjában Jennifer Lopezt gonosz lelkületű picsaként emlegették, miközben latin származásán élcelődtek.

Szerencsére ennek az időszaknak vége, és a pár ismét egymásra talált. Az énekesnő posztjai alapján hatalmas a szerelem közöttük. 

(Borítókép: Ben Affleck és Jennifer Lopez. Fotó: Filippo Monteforte / AFP)