18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Sztárfutballista vonszolta Mercedesével az exét, majd átment a lábán

1PS1W4-highres
2022.04.15. 11:20
Bizarr, kis híján tragédiába torkolló jelenetet rögzítettek csütörtök hajnalban a biztonsági kamerák Buenos Aires egyik előkelő negyedében. Toto Salvio, a Boca Juniors sztárfutballistája métereken keresztül vonszolta a Mercedese ajtajába kapaszkodó feleségét, majd a gyanú szerint átment az asszony lábán, és elhajtott. A rendőrség családon belüli erőszak miatt nyomoz az ügyben, az argentin sajtó ontja a családi dráma pikáns részleteit.

A részletek egyelőre tisztázatlanok, meglehetősen zavaros a történet, amit bizton leírhatunk, az a következő: csütörtök hajnalban nulla óra 50 perckor – a térfigyelő kamerák felvétele szerint – Buenos Aires Puerto Madero nevű előkelő negyedében egy Mercedes Benz A250 típusú gépkocsi métereken keresztül vonszolt egy, a kocsi ajtajába kapaszkodó nőt, majd visszatolatott, közben átment a nő lábán – a hölgy a földre zuhant –, majd az autó nagy sebességgel elhajtott. 

Mivel az eset után a nő feljelentést tett a rendőrségen, lassan kezdenek összeállni a részletek.

A Mercedes Eduardo „Toto” Salvio gépkocsija, és a volán mögött a Boca Juniors sztárfutballistája ült csütörtök hajnalban. Salvio nem akárki, tizennégyszeres argentin válogatott csatár, korábban a Lanús, az Atlético Madrid és a Benfica csapatában játszott, Az Atléticóval Európa-ligát nyert, a Benficával négyszeres portugál bajnok, 2019 óta a Boca labdarúgója.

 Sol Rinaldi, Salvio szeretője

Csütörtök hajnalban kisebb összejövetel volt Salvio lakásában, amin a játékos barátnője, Sol Rinaldi is részt vett. A 25 éves lánnyal azt követően jött össze Salvio, hogy elhagyta a feleségét és két közös gyermeküket, egy tíz- és egy hétéves kislányt. A feleség, Magalí Aravena mostanáig nem tudott férje románcáról, csakhogy szerda éjjel Sol Rinaldi – aki amúgy Sol Sheckler néven tizenháromezer követővel rendelkező influenszer, és vérmes Boca-szurkoló – kitett egy fotót az Instagramra, amin Salvio éppen főz a lány lakásán. Ez annyira felbőszítette az exfeleséget – illetve, hivatalosan még a feleséget –, hogy Salvio lakásához rohant, és éppen akkor ért oda, amikor a férje el akart hajtani, a Mercedesben egy nővel és egy másik férfival.

 Így vonszolta Salvio kocsija a feleséget

Aravena ki akarta rángatni a fiatal nőt az autóból, mert azt hitte, hogy az a férje szeretője, azonban Sol Rinaldi pár perccel korábban már eltávozott a lakásról, és a kocsiban nem ő ült, hanem az unokahúga, aki szintén ott volt az összejövetelen. Eközben Salvio nem állt meg a Mercedesszel, el akart hajtani onnan, de az asszony belekapaszkodott a gépkocsi ajtajába, és vonszoltatta magát. Aztán Salvio elkezdett tolatni, és megütötte a felesége térdét, valamint a kerék átment a nő lábán, aki a földre zuhant.

 Amikor a feleség a földre zuhant

Az előzményekhez tartozik, hogy amikor az asszony felfedezte a szóban forgó fotót az Instagramon, felhívta a férjét, és megfenyegette:

Tönkreteszlek téged, aztán elmehetsz futballozni Nigériába!

Az ügynek folytatása is van, az asszony feljelentette Salviót, amiért az elmondása szerint cserbenhagyásos balesetet okozott. Salviót kihallgatta a rendőrség, a nyomozás jelenleg is folyamatban van. 

(Borítókép: Toto Salvio. Fotó:  Juan Mabromata / AFP)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport