Megint covidos lett Majka

BP-0752
2022.05.12. 15:14
Bár korábban már átesett a betegségen, és az oltást is megkapta, Majoros Péter másfél év után újra koronavírusos lett.

„Már a múlt héten tudtam, hogy a repülőn hazafele elkaptam valamit, mert ki se látszódtam a takonyból. Vasárnap csináltam egy tesztet, és sajnos szembesülnöm kellett vele, hogy másfél év után megint beköszönt Covid bá…” – tudatta közösségi oldalán Majoros Péter, hozzátéve, hogy ilyenkor a legrosszabb, hogy tele van olyan emlékkel, amelyek miatt abszolút nem tudja félvállról venni a betegséget.

A rapper korábban már átesett a fertőzésen, kórházban is volt, ahonnan a YouTube-csatornáján közvetítette a mindennapjait. Ugyan ezek a videók már nem érhetők el, az elhangzottakat cikkek formájában megőrizte a sajtó. Később a Covid elleni oltást is felvette, amiről szintén születtek írások a neten

Egyelőre nem tűnik súlyosnak a betegség

A fertőzést viszont így is el lehet kapni. A rapper nemrég Las Vegasban járt, valószínűleg erre utalt, amikor a bejegyzésében azt írta, a repülőgépen hazafelé kaphatta be a vírust. A betegség lefolyása azonban egyelőre nem látszik olyan súlyosnak, mint amikor legutóbb leterítette, azt írja, az első nap „elég szar” volt, de mára kicsit jobban érzi magát. 

Miután korábbi kórházi tudósítása, valamint az, hogy többször is kifejtette álláspontját az oltás szükségességéről, támadási felületet jelentett, mostani posztjában kihangsúlyozta: nem vevő az efféle beszólogatásokra.

Kérem a fél- (és egész) hülyéket, keressenek más csatornát arra hogy elmondják, hogy megint pénzt kaptam ezért, meg eladtam magam, meg oltasssssd magad birka, látod, mennyit ér stb. Gyógyulok! Jövő hétre kutya bajom se lesz! Köszi-pacsi!

Május 14-én egyébként Miskolcra várják a rappert. Egyelőre nincs szó arról, hogy a koronavírus-fertőzés miatt törölték volna a koncertet.

(Borítókép: Majka. Fotó: Bodnár Patrícia / Index)