18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Privát videót osztott meg volt barátja Opitz Barbiról

2022.07.08. 09:51
Volt barátja kezdett el terjeszteni egy videót az énekesnőről, akit lelkileg megterheltek a történtek. Most azon ügyködik, hogy mindenki figyelmét felhívja arra, vigyázzon, kiben bízik meg.

Az már nem új keletű, hogy egy-egy hírességről privát felvétel kezd el terjedni a neten, amiben egy régi barátjának vagy épp korábbi szerelmének a keze lehet. Kim Kardashian ugyan már otthonosan mozog a témában, nem egy felvételt szivárogtattak már ki róla, ám most hasonló módon került bajba egy magyar énekesnő, Opitz Barbi is, akinek szintén egy privát videóját hozta nyilvánosságra a volt kedvese – írja az rtl.hu.

Nemrégiben közzétettek egy olyan privát videót rólam, amit bizalmi alapon küldtem el még régebben az akkori barátomnak. Sem a kapcsolatunk alatt, illetve utána sem gondoltam volna, hogy miután különváltak az útjaink, visszaél azzal a felvétellel, ami csak kettőnkre tartozott. Ezt kizárólag vele osztottam meg, mert szerettem. Értetlenül állok azelőtt, hogy bele sem gondolt, mennyi fájdalmat okozott ezzel nekem

– közölte az énekesnő, illetve kiemelte, lelkileg is megviselték a történtek, és szeretne segíteni másoknak, akik hasonló helyzetbe kerültek. Mint arra felhívta a figyelmet, mindenki legyen óvatos, kiben bízik meg, továbbá hozzátette, akár a rendőrséghez is lehet fordulni, ha valakivel ilyen történik. 

Ebben a cikkben szexuális visszaélés bűncselekmény a téma. Kérjük, olvassa el erről szóló írásunkat is!

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101 telefonszámon.