Tizenkét órán keresztül pofozták Leonardo DiCapriót

GettyImages-1240496451
2022.07.28. 16:35
A színésznőnek A Wall Street farkasa című film forgatásán volt lehetősége együtt dolgozni Leonardo DiCaprióval, akivel igen heves jelenetekben is feltűntek együtt.

Cristin Miliotit a legtöbben valószínűleg az Így jártam anyátokkal című sorozatból ismerhetik, amelyben Tracy McConnellt alakította a nyolcadik évadtól kezdve. Feltűnt még például az elmúlt években debütáló Palm Springs és A Wall Street farkasa című produkcióban is. Utóbbiban ő játszotta a főszereplő, Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) első feleségét, Teresa Petrillót.

Mint arról a színésznő az Independentnek beszámolt, végig attól rettegett, hogy valamit el fog rontani, mivel sosem szerepelt korábban még ilyen nagyszabású filmben. Hozzátette, ez egyszeri élmény volt, de most már bánja, hogy ennyire túlizgulta, és valószínűleg fel sem fogta akkor, hogy mekkora lehetőséget kapott.

Az általa alakított karakter, Teresa Petrillo szinte a film egészében támogató feleség szerepében tűnik fel. Ő mutatta meg Belfortnak azt az álláshirdetést, amelyben brókereket kerestek, ahogy az is az ő ötlete volt, hogy férje a szegényebb ügyfelek helyetti inkább a gazdag befektetőket célozza meg. A pár kapcsolata egészen addig volt idilli, amíg fel nem tűnt a színen Naomi Lapaglia (Margot Robbie), akivel Belfort végül megcsalta nejét. Petrillo minderről akkor szerzett tudomást, amikor egy limuzinban találta férjét, amint a lány melléről kokaint szív fel. Ezt követően dühében többször meg is ütötte Belfortot, illetve kérdőre vonta, szereti-e a szeretőjét. Bár a filmben a történések csak pár jelenetet tettek ki, a valóságban sokkal hosszadalmasabb folyamat volt leforgatni. 

Őrült éjszaka volt. Este nyolctól reggel nyolcig forgattunk, újra- és újravettük azt a jelenetet. Sokszor megütöttem az arcát. Tulajdonképpen a sz*rt is kivertem belőle tizenkét órán át. Mindig is nagyon fontos volt számomra az a jelenet, mivel látni, ahogy a karakter, aki addig eltemette magában az érzéseit, mindent szabadjára enged

– fejtette ki a színésznő.

(Borítókép: Nathan Congleton / NBCU Photo Bank / Getty Images)