Sorozatban kapott főszerepet Ábel Anita

IMG 7718
2022.08.20. 17:33
A TV2 hamarosan érkező, Hazatalálsz című szériájában Ábel Anitát is láthatják majd a nézők, aki annak idején ugyancsak egy tévésorozat, a Szomszédok által lett országosan ismert.

Fischer Gábor programigazgató júliusban több új műsort is bejelentett az Indexnek adott interjújában. Ezek közül az egyik egy horvát licenszen alapuló sorozat lesz. Mostanra kiderült, hogy a hamarosan képernyőre kerülő széria egyik szereplője Ábel Anita, akit a 80-as évek végén a Szomszédok című teleregény Magenheim Julcsijaként ismert meg az ország. 

Miután az utóbbi időben a színésznőt inkább műsorvezetőként, illetve show-műsorokban láthatták a nézők, és saját bevallása szerint is a tévézés lépett elő hivatássá nála, izgalmas lesz újra egy sorozat főszereplőjeként látni, a Szomszédok óta ugyanis csupán egy epizódszerepben bukkant fel A mi kis falunk című szériában. 

A TV2 vadonatúj napi sorozatának forgatásai a napokban kezdődtek. Büszkék vagyunk rá, hogy a fiatal tehetségek mellett népszerű művészek is erősítik a Hazatalálsz színészcsapatát, akik közül az egyik Ábel Anita. Hamarosan a többi szereplő kilétére is fény derül 

– erősítette meg a Blikk értesüléseit a csatorna. A Hazatalálsz című sorozatról Fischer Gábor korábban már elárulta, hogy egy klasszikus értelemben vett történetalapú, helyzetkomikumokra és gegekre épülő szériáról van szó, amit díszletek helyett teljes egészében külső helyszíneken forgatnak. 

(Borítókép: Ábel Anita. Fotó:  Velvet)