Akár köpött Harry Styles, akár nem, valami nagyon nem stimmel

GettyImages-1421082311
2022.09.07. 18:51
Az énekes filmje, a Nincs baj, drágám a velencei filmfesztiválon debütált, azonban érdekes jelenetre lehettünk figyelmesek az eseményről készült videók egyikében.

Nagy a felhajtás a Nincs baj, drágám című film körül, amelynek főszerepében Harry Styles énekes és Florence Pugh színésznő tűnik fel. A produkciót a velencei filmfesztiválon mutatták be még hétfőn, a 2003-as Gigli óta egy alkotás sem kapott ekkora visszhangot. Annak köszönhetően pedig, hogy minden szempár a premierre szegeződött, az sem maradhatott titokban, hogy Styles – ahogy az a filmfesztiválon készített egyik felvételen látható – odaköp a mellette helyet foglaló Chris Pine színész ölébe, aki szintén a film szereplője – írja a PageSix.

Pine a produkció rendezője, Olivia Wilde és Harry Styles között ült, és amint a színész érzékelte, hogy valami (egyesek szerint szimplán nyál vagy rágógumi) az ölében landolt, abbahagyta a tapsolást, majd mindhárman nevetni kezdtek. Bár egyes kommentelők szerint tisztán látszik, hogy Styles leköpte Pine-t, a színész képviselője erről másképp vélekedik.

Nincs semmi más, csak tisztelet e két ember között, és minden egyéb felvetés ennek ellenkezőjéről egy nyilvánvaló kísérlet a drámázásra, ami egyszerűen nem is létezik

– fejtette ki Pine képviselője. 

Botrány botrány hátán 

Ugyanakkor nem először kezdenek el terjedni pletykák a filmmel kapcsolatban. Egyes beszámolók szerint Florence Pugh, aki szintén főszerepet játszik a produkcióban, kellemetlenül érezte magát a forgatásokon, mivel Styles állítólag összejött Olivia Wilde-dal. Ez azért lehetett problémás, mivel Wilde akkor még együtt volt férjével, Jason Sudeikisszel, két gyermeke apjával. Ahogy sokan azt is beszédesnek gondolták, hogy Pugh, aki mindig a közösségi médiában hirdeti projektjeit, a filmet nemigen reklámozta. Sőt, a film sajtótájékoztatóján és a fotózáson sem vett részt, csak a premieren. Ebből pedig többek azt szűrték le, a színésznő amiatt kerüli a sajtót, hogy ne kelljen Wilde-ról beszélnie – aki egyébként az egekbe emelte őt a tehetsége miatt a film megjelenése előtt. 

Florence egy jelenség, nagyon hálásak vagyunk, hogy el tudott jönni annak ellenére, hogy épp forgat. Ami a végtelen bulvárpletykát illeti, az internet nem pihen, de nem érzem, hogy ebbe bele kéne szállnom

– nyilatkozta Wilde a velencei filmfesztivállal kapcsolatban.

Hasonló híresztelések terjedtek el Shia LeBouffal kapcsolatban is, aki szintén szerepelt volna a filmben, azonban volt barátnője, FKA Twigs bántalmazással vádolta meg. Wilde korábbi elmondása szerint, mivel ezt a magatartást nem tűri meg, elküldte a színészt, ám ő erre másképp emlékszik. LeBouf szerint ő volt az, aki otthagyta a produkciót, mivel nem tudták összeegyeztetni a próbákat, továbbá elküldött egy videót is a Varietynek Wilde-ról, aki könyörgött neki, hogy maradjon a filmben. Hogy melyik az igazság, azt csak ők tudják. Mindenesetre a Nincs baj, drágám szeptember 22-én jelenik meg a mozikban, egyelőre nem túl jó a fogadtatása. 

(Borítókép: Olivia Wilde, Chris Pine, Harry Styles és Gemma Chan a velencei filmfesztiválon 2022. augusztus 31-én. Fotó: Vittorio Zunino Celotto / Getty Images)