Orlando Bloom élete legsötétebb korszakáról vallott egy videóban

afp.com-20211201-PH-GTY-1356509354-highres
2022.10.12. 15:52
Kiesett egy ablakon, három emeletet zuhant még 19 éves korában Orlando Bloom. A színész a halálközeli élmény ellenére olcsón megúszta a balesetet, ugyanis bár eltört a gerince, a gerincvelője nem sérült meg, így a kezdetben még bénulást emlegető diagnózist megcáfolva – fizikai és lelki nehézségek ellenére – végül lábra állt.

Ami nem öl meg, az megerősít – tartja a mondás, amellyel vélhetően A Karib-tenger kalózai című sikerfilmek egyik főhőse, Orlando Bloom is teljes mértékben azonosulni tud. 

A színész ugyanis megdöbbentő fiatalkori nehézségeiről vallott az UNICEF videójában október 10-én, a lelki egészség világnapja alkalmából. Bloom mindössze 19 éves volt, amikor szörnyű balesetet szenvedett, egy ablakból kizuhanva eltörte a gerincét, sokáig félő volt, hogy járni sem tud majd többé – írja a Page Six

19 éves koromban kiestem egy ablakon, és három emeletet zuhantam. Eltört a gerincem. Nagyon szerencsés voltam, hogy túléltem az esést, ráadásul, mint kiderült, a gerincvelőm is ép maradt. Az első négy napban azt mondták, hogy soha többé nem fogok járni. Ez egy halálközeli élmény volt

– mesélte a szervezet Instagramra feltöltött videójában a színész.

Szerencséjére végül nem így lett, a gyógyulási folyamat azonban nehéz és keserves időszak volt a fiatal Bloom számára, akinek az esetet követően hátvédővel kellett élnie hosszú ideig. 

A balesetet követő hónapok rendkívül keservesek voltak, ugyanis mindig aktív életmódot folytattam, akkor pedig hirtelen mindenben korlátozva lettem

– folytatta a baleset miatt fizikailag és lelkileg is összetört színész. 

Orlando Bloom először tavaly említette meg a balesetet Instagramján, a poszthoz akkor azt írta, rendkívül hálás a végtagjaiért, mert lehetővé teszik számára azóta is, hogy feszegesse a határait. 

A 45 éves Bloom énekesnő barátnője, Katy Perry két éve adott életet első közös gyermeküknek, Daisy Dove Bloomnak, aki mellett a színésznek egy 11 éves fia is van Miranda Kerrtől. 

(Borítókép: Orlando Bloom 2022. október 12-én. Fotó: Vivien Killilea / Getty Images)