Sebestyén Balázsék túl messzire mentek, a történtekre reagált az RTL

DSC7430
2022.10.19. 17:01
Egy kisfiúval folytatott párbeszéd miatt áll a bál, amelyet az RTL hét elején indult, Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorában lehetett látni. A történtekre megkeresésünkre az RTL Marketing- és Kommunikációs Igazgatósága reagált.

Hétfőn startolt a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor hatodik évada, amelyet ezúttal Kolumbiában forgatnak. Az RTL túlélős realityje már az első részben határozottan kitaposta, mire is számíthatnak az elkövetkezendő három hétben a tévénézők, a keddi adásban viszont a szinte mindenkit kifigurázó műsorvezető párosnak, Sebestyén Balázsnak és Vadon Jánosnak sikerült kicsit túllőnie a célon. 

Míg hétfőn elsősorban a dzsungelbe beköltöző Curtis, azaz Széki Attila korábbi drogügyeire célozgatva durrogtattak sorozatos poénokat, a következő részben, amikor új szereplőként egy kisfiú is megjelent a műsorban, túl messzire dobta a poénbombát a duó. 

Miután bemutatták Pedritót, elmondták, hogy a gyermeknek az lesz a feladata, hogy leveleket továbbítson a hírességek táborhelyéhez. Vélhetően persze fizikailag nem ő fogja ezt végezni az elkövetkezendő három hétben, ám a műsor készítői úgy gondolták, üde színfolt lehet a futárrá avanzsált kisfiú megjelentetése a képernyőn. A médiavisszhangokból és a kommentelők Sebestyén Balázsékra zúduló össztüzéből ítélve azonban korántsem így lett... 

Történt ugyanis, hogy Vadon János egy viccesnek szánt, azonban a legtöbbek szerint inkább meglehetősen kínosra és megalázóra sikeredett párbeszéde miatt felmerült, hogy szabad-e ilyen szinten megalázni egy kisgyereket a tévében. Ugyan a kolumbiai, ránézésre maximum tíz év körüli fiú lehet, hogy jó előre megkapta a kérdéseket, és azokba a gondviselője is beleegyezett, a műsor folyamán erre nem derült fény, minden kérdésre az előre betanított választ adta.

A sokak által megkérdőjelezett párbeszéd így hangzott: 

Vadon: Na, Pedrito, figyelsz rám? Figyelsz rám?

Pedrito: Sí Señor!

Vadon: Balázs egy senki, ugye?

Pedrito: Sí Señor!

Vadon: Én vagyok az isten, ugye? 

Pedrito: Sí, Señor! 

Vadon: Jól van akkor.

Pedrito: Sí, Señor!

Vadon: Anyád megmondta, hogy én vagyok az apád?

Pedrito: Sí, Señor!

Vadon: És hogy a többieké is?

Pedrito: Sí, Señor!

Vadon: Szereted még mindig a Chokitót?

Pedrito: Sí, Señor!

Vadon: Tudod, hogy ha mondjuk tíz éven keresztül fánkot fogsz zabálni, mint eddig, akkor 150 kiló leszel 16 éves korodra, ugye?

Pedrito: Sí, Señor!

Vadon: Tudod, hogy a tequila öl, butít és nyomorba dönt, ugye?

Pedrito: Sí, Señor!

Vadon: Jól van akkor.

A képsorokat elnézve a párbeszéd egy idő után már Sebestyén Balázs számára is kezdett kicsit kínossá válni, a szóváltást követően ugyanis a tőlük megszokott, folyamatos nevetgélés közben megjegyezte, hogy műsorvezető társa „abuzálja szegényt”. 

Az említett párbeszédet az adás 24. percétől tudja visszanézni ezen a linken

A fentiek kapcsán megkeresésünkre az RTL Marketing- és Kommunikációs Igazgatósága az alábbi választ adta: 

A Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban látott félreérthető jelenettel kapcsolatban ma este, élő adásban fog reagálni a két műsorvezető, Sebestyén Balázs és Vadon Jani.

(Borítókép: Index)