L.L. Junior szabadulna okos-luxuslimuzinjától

2022.10.26. 13:03
A Fekete Vonat frontembere azért döntött az eladás mellett, mert elmondása alapján már nem nagyon használja az okoslimuzint, amelyet belülről még art deco szobrok is díszítenek.

Az újra összeálló Fekete Vonat frontembere, L.L. Junior hónapokkal ezelőtt közlekedési eszközt váltott: a kisbuszból átült egy okoslimuzinba, ám úgy tűnik, most már a különleges járműtől is szabadulna – derült ki az énekes által megosztott, 24 órán át elérhető Instagram-sztoriból.

Okos limo eladó, érdeklődni privátban. Hat guriga, és vihetitek. Jó kereseti lehetőség, én már nem nagyon használom. Tv, Netflix, YouTube, Playstation 5, egyedi 500 wattos zene, art deco szobrok, bárpult, telefonról irányítható elektronika, Amazon, Alexa okosítás, mesterséges intelligencia

 – sorolta L.L. Junior az eladásra kínált okoslimuzin előnyeit.

A munkásjárattól a hatgurigás okoslimóig

Húsz évvel a háromtagú formáció feloszlása után újból együtt zenél a Fekete Vonat: Mohamed Fatima, Fehér Tibor Beat’ és L.L. Junior triója. A mindössze öt évig együtt játszó banda 2023 elején ad koncertet az Arénában, ahol a régi dalok mellett újak bemutatását is ígérik.

Az 1997-ben alakult zenekar nevét a Kádár-korszakban munkásokat szállító vonatról kapta. A fekete vonat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből hozta-vitte a munkásokat a fővárosba, az ország nagyobb városaiba, melynek utasai közt sok volt a szakképzetlen, szegregációban élő, roma származású segédmunkás.

A Fekete Vonat zenekar a névválasztással is a magyarországi cigányság melletti kiállást hirdette, továbbá a szegregáció, a rasszizmus elleni küzdelem fontosságát. Nem véletlen, hogy az ezredforduló környékén jelentős, országos népszerűségre tettek szert, elsősorban a hazai és határon túli romaság körében.