Csaknem 10 millió forintért vett ajándékot zenekarának Majka

PAP 2204
2022.12.27. 09:45
Majka a zenekarját alkotó 13 zenésznek a közösen eltöltött 10 év emlékére csaknem 10 millió forintért vásárolt órakülönlegességeket.

Megköszönve az elmúlt tíz évet és a kitartó munkát, Majka különleges ajándékkal lepte meg zenésztársait. A banda 13 tagja egy-egy TAG Heuer karórával lett gazdagabb, melyet közös vacsora és némi füsteffektus tett még különlegesebbé. A rapper videót is megosztott az eseményről, melyhez a következő üzenetet írta a posztba:

Az órakészítés egy bizonyos fokig mesterség, egy szint után viszont művészet. Köszönöm az elmúlt 10 évet, fiúk! Ezentúl ha ránéztek a csuklótokra, gondoljatok arra, hogy többet értünk el együtt, mint amiről valaha is álmodni mertünk. Boldog karácsonyt és még 20 évet együtt!

Milliós ajándék

Eközben a Blikk által Lakatos Zsolt és a Beszéljünk órákról TikTok-csatorna jóvoltából kiderül, hogy ezek az órák abszolút nem az alsó polcos minőséget képviselik, ugyanis egy ilyen darab a jelenlegi hazai piacon 777 ezer forintot kóstál.

A Tag Heuer Formula 1 kvarz kronográfról azt kell tudni, hogy 43 milliméteres acéltokban érkezik, a számlapja Forma–1-es carbonfiber, feketés, szürkés, sárgás, természetesen zafírral, gumiszíjon, svájci kvarc Ronda kronográfszerkezettel. Az ára Magyarországon 777 ezer forint

írta meg a portál.

A Facebook-videón is látszik, hogy a Majka által ajándékozott órákat az est főfogásaként tálalták, nem véletlenül. Egy gyors fejszámolás után is hamar kijön a végérték, a 13 óra összértéke a 10 milliós határt feszegeti.

(Borítókép: Majka. Fotó: Papajcsik Péter / Index)