Tizenéves modell Leonardo DiCaprio új kiszemeltje

GettyImages-1357365947
2023.02.07. 14:02
Leonardo DiCaprióról eddig is az a hír járta, hogy 25 éven felüliekkel nem randizik, ám a pletykák szerint mostani kiszemeltje még húszéves sincs. A hír sokaknál kiverte a biztosítékot.

A Twitteren röppent fel a hír, hogy Leonardo DiCaprio Oscar-díjas, háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész egy nála 30 évvel fiatalabb modellel randevúzik. A 19 éves, izraeli származású Eden Polani olyan fiatal, hogy még nem is élt, amikor a Titanicot bemutatták – számolt be a Daily Mail.

Az egyik hozzászóló megjegyezte, hogy „Kate Winslet 22 éves volt, amikor Oscar-díjra jelölték a Titanicért. Ekkor három évvel idősebb volt, mint Leonardo DiCaprio jelenlegi barátnője.” Mások arról írtak, hogy a lány akkor járt általános iskolába, amikor Leo már befutott filmszínész volt. 

Leonardo DiCaprio új barátnője olyan fiatal, hogy középiskolai tanulmányait a Covid–19 szakította félbe. Furcsa

– jegyezte meg egy másik hozzászóló.

Sokan úgy vélik, nem normális, hogy egy közel 50 éves férfi egy ilyen fiatal lánnyal randizik. DiCaprióról egyébként az a hír járja, hogy csak 25 év alatti lányokkal ismerkedik.

Mint megírtuk, tavaly nyár végén derült ki, hogy Leonardo DiCaprio és kedvese, Camila Morrone négy év után szakított. Mindez azt követően történt, hogy a fiatal lány betöltötte 25. életévét. Be is indultak az összeesküvés-elméletek azzal kapcsolatban, hogy a 48 éves színész csak 25 év alatti hölggyel hajlandó együtt lenni, ami nem megalapozatlan kijelentés, mivel számos példa akad rá. 

Morrone és DiCaprio szakítása óta találgatnak arról, a színész vajon kire veti ki legközelebb a hálóját. Tavaly ősszel szóba került már a 27 éves Gigi Hadid is – aki meglepő módon a 25-ös csapdáján kívül esik –, nemrég pedig Victoria Lamas feltörekvő színésznővel hozták szóba.

(Borítókép: Leonardo DiCaprio 2021. május 5-én. Fotó: Theo Wargo / WireImage / Getty Images)  • Tippek
  • Árfolyam