Hugh Jackman egy vicces fotóval szúrt oda Ryan Reynoldsnak

GettyImages-1373913032
2023.02.12. 15:23
Hugh Jackman és Ryan Reynolds rendszeresen piszkálódik egymással az interneten. Legutóbb a Deadpool 3 forgatására készülő, Rozsomákot alakító színész tett csípős megjegyzést az Instagramon.

Bombaként robbant a hír, hogy 2024-ben Ryan Reynolds, immáron a Marvel-moziuniverzum berkein belül, de visszatér Deadpoolként a sorozat harmadik epizódjában, mellé pedig érkezik a mindenkori Rozsomákot alakító Hugh Jackman is.

A két jóbarát rendszeresen piszkálódik egymással az interneten, így történt ez legutóbb is. Hugh Jackman ugyanis nagyon komolyan veszi a feladatot, és keményen edz a forgatásokra. Erről egy újabb fotóval tett tanúbizonyságot, amely mellé egy csípős megjegyzést is hozzáfűzött.

Ő csak 46 éves. Én idősebb vagyok. De amúgy ez nem egy verseny

– írta Jackman az Instagramon.

A megjegyzéssel Ryan Reynoldsra célzott, aki február elején szintén a konditeremből tett közzé magáról képet. Reynolds akkor azt írta: „Azért kezdtem el edzeni, mert jó néhány hónapot együtt kell töltenem Hugh Jackmannel, aki korántsem olyan kedves fickó, mint ahogyan azt mindenki gondolja” – adta hírül az IGN.

A két színész régóta csipkelődik egymással, nevezetesen a 2009-es X-Men kezdetek: Farkas című film óta. A Deadpool 3 amerikai bemutatóját 2024. november 8-ra tűzték ki, a forgatás idén májusban kezdődhet.

(Borítókép: Hugh Jackman és Ryan Reynolds. Fotó: Jamie McCarthy / Getty Images Hungary)