Galambos Lajos öccse: Biztosan nincs szökésben a testvérem

2023.02.16. 08:30
Szerdán az egész magyar média arra kereste a választ, hol lehet Galambos Lajos, aki február 15-én nem vonult be a kecskeméti börtönbe. A zenész testvére szerint az ismert trombitás nem menekül senki elől.

Galambos Lajost tavaly decemberben 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélték másodfokon. A zenész víz-, gáz- és áramlopási ügye már 2015 óta húzódik. Galambosnak szerdán kellett volna bevonulnia Kecskeméten a Bács-Kiskun Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe, ahol mint kiderült, nincs luxus és nem kivételeznek majd a zenésszel.

A mulatós zenészt a Vértesben, Lovasberény közelében kapták lencsevégre tegnap, amint az út szélén, egy fehér mikrobusz mellett telefonált.

Nagyon szépen köszönöm az érdeklődést, de ez nem egy show-műsor, hanem az életem. Nem ígérek semmit, átgondolom holnapig

– írta Galambos Lajos az Index érdeklődésére.

„Fogalmam sincs, hogy Lajcsi éppen merre van, mert ma még nem beszéltünk. Én is csak annyit tudtam, hogy szerdán esedékes neki a bevonulás” – nyilatkozta szerda délután a Borsnak a trombitaművész öccse, Galambos István.

Annyit biztosan állíthatok, hogy nincs szökésben, és megvan az oka annak, ha végül nem kellett bemennie a börtönbe

fűzte hozzá a zenész testvére.