18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szexuálisan zaklatták a Stranger Things sztárját az egyik forgatáson

GettyImages-1397285603
2023.03.10. 17:52
Közösségi oldalán borította ki a bilit Grace Van Dien, beszámolva arról, hogy szexuális zaklatást kellett elszenvednie egy forgatáson.

Grace Van Dien – aki a legtöbbeknek a Stranger Things című sorozatból lehet ismerős, amelyben Chrissy Cunningham szerepében tűnt fel – a Twitch-oldalán egy élő közvetítés folyamán fejtette ki a nézőknek, miért döntött úgy, hogy a jövőben jobban meg fogja válogatni, milyen filmes felkéréseket vállal el. 

A színésznő elmondása szerint ugyanis az elmúlt néhány produkció, amelyeken dolgozott, rossz emlékeket idéz benne, mivel igen kellemetlen szituációkba keverték a főnökei. Sőt elmesélt egy konkrét esetet is, miszerint az egyik producer felajánlkozott neki.

Az egyik legutóbbi filmemnél az egyik producer arra kért, hogy hármasban szexeljek vele és egy általa felbérelt lánnyal, akivel korábban ő már lefeküdt

– fejtette ki.

Mint hozzátette, nagyon feldühítette ez a helyzet, és sírni támadt kedve. A színésznő az élő közvetítés alatt mindemellett megjegyezte, jelenleg a streamelésre koncentrál, mivel így ő maga tudja megválogatni, kivel szeretne kommunikálni, és kivel nem, amitől sokkal nyugodtabbnak érzi magát. 

Grace Van Dien egyébként a korábbiakban nemcsak a Stranger Things című sorozatban tűnt fel, hanem olyan filmekben is, mint A falu vagy a V mint vérbosszú – írja a CNN.

(Borítókép: Grace Van Dien 2022. május 14-én. Fotó: Arturo Holmes / WireImage / Getty Images)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport