Újra összeáll a 90-es évek népszerű fiúbandája

2023.04.13. 18:56
A Take That azt ígérte, hogy hamarosan mind az öt tagjuk visszatér a színpadra, miután közzétettek egy visszaemlékező videót az eredeti felállásról, amelyben a Never Forget című dalt éneklik.

Gary Barlow, Howard Donald és Mark Owen a legendás fiúbandából az elmúlt hetekben a július 1-jén a Hyde Parkban tartandó fellépésükre próbáltak, és a rajongók is már erre készülnek − írta meg a Daily Mail. 

A tagok nemrég Spanyolországban jártak, ahol mindannyian találkoztak, hogy felvételt készítsenek, Owen pedig képeket posztolt a netre, amint a stúdióba tartanak, egy csésze teával a kezükben.

Donald a múlt héten egy videót is posztolt magáról, amelyen nagy szakállt visel, mielőtt Jules Judge-dzsal DJ-előadást tartott volna a skóciai Ingliston Country Clubban való közelgő fellépése előtt. 

A Take That oldalának legutóbbi posztja mindenkit lázba hozott, mind az öt fiú − köztük Robbie Williams és Jason Orange is − a színpadon látható a videóban, egy képaláírás mellett, amely így szólt: „Soha ne felejtsétek el, hogy újra így fogunk szórakozni... méghozzá hamarosan”.

A rajongók szó szerint vették a posztot, egyesek szerint ez megerősítette, hogy mind az öt tag újra együtt lép fel Károly király koronázásán.

A Take That 1990-ben alakult, az eredeti felállásban Gary Barlow, Robbie Williams, Mark Owen, Howard Donald és Jason Orange vett részt. Robbie Williams 1995-ben kilépett a zenekarból, hogy szólókarrierbe kezdjen, míg Jason Orange 2014-ben távozott.

Gary Barlow 2012-ben Cheryl Tweedyvel együtt fellépett a néhai királynő gyémántjubileuma alkalmából rendezett koncerten a Buckingham-palotában. Ő szervezte az eseményt, és Andrew Lloyd Webberrel közösen írt egy dalt is, amelyet az eseményen adtak elő.