Megválasztották a világ legszexisebb nőjét

2023.04.19. 16:20
A Maxim magazin Ashley Graham amerikai plus size modellt választotta idén a világ legszexibb nőjének, akinek az egyik legfontosabb célkitűzése az önelfogadás népszerűsítése. A százas toplistán Palvin Barbara magyar modell is szerepel.

A Maxim magazin toplistája szerint Ashley Graham amerikai plus size modell a világ legszexibb nője 2023-ban. Sokan úgy vélik, a háromgyerekes bombázó nemcsak szemet gyönyörködtető, hanem hihetetlenül elbűvölő személyiséggel is rendelkezik. 

A magazin beszámolója szerint Ashley mosolya egy stadiont is bevilágítana. A gömbölyded idomokkal rendelkező modellt egy nebraskai bevásárlóközpontban fedezték fel 12 éves korában, és ma már ő a szépségipar egyik legmeghatározóbb alakja.

A Maxim mellett olyan magazinokban is szerepelt, mint a Vogue, az Elle, a Glamour és a Harper’s Bazaar, az Instagramon több mint 20 millió követője van.

Egyik legfontosabb célkitűzése az önelfogadás népszerűsítse, és világszerte emberek millióit inspirálta arra, hogy szeressék a testüket függetlenül a méretüktől vagy az alakjuktól.

Ami a magánéletét illeti, Ashley 2010 óta házas; férjével, Justin Ervin operatőrrel 2009-ben találkoztak egy templomban, és a mai napig imádják egymást. Három közös gyermekük van, Ashley 2022-ban ikreknek adott életet. Mint mondta, a szülés után neki sem volt könnyű elfogadnia teste alakulását.

A Maxim listáján szerepel még többek között Margot Robbie, Jenna Ortega, Rihanna, Lady Gaga, Cara Delevingne, Hailey Bieber, Beyoncé, Emily Ratajkowski, Zendaya, Miley Cyrus, valamint a magyar modell, Palvin Barbara is.