Elképesztően kínos beszélgetés zajlott le Ashley Graham és Hugh Grant között az Oscar-gálán

2023.03.15. 06:58
Magyar idő szerint hétfő hajnalban tartották meg a 95. Oscar-gálát, amelynek talán az egyik legkínosabb pillanata Hugh Granthez köthető. A színész a vörös szőnyegen adott interjút Ashley Grahamnek, de olyan unottan és röviden válaszolt a neki feltett kérdésekre, hogy még az internet népét is magára haragította. Ashley Graham azonban most megszólalt a kínos interjúval kapcsolatban.

A világhírű plus size modell a vörös szőnyeges bevonulás egyik házigazdájaként készített rövid interjúkat a díjátadóra érkező sztárokkal, és minden gördülékenyen ment, amíg meg nem érkezett Hugh Grant. A Golden Globe-díjas angol színész ugyanis nem rejtette véka alá, hogy mennyire nincs kedve az interjúhoz: látványosan unta magát, és forgatta a szemeit.

Ashley Graham többek között arra volt kíváncsi, hogy Hugh Grant melyik alkotásnak drukkol, kit szeretne nyerni látni, de a színész gyorsan letudta a válaszadást és csak annyit mondott, hogy senki konkrét nem jut most az eszébe.

A plus size modell azonban nem adta fel, megkérdezte tőle, hogy mit visel, de Hugh Grant most sem volt bőbeszédűbb, és annyit felelt, hogy „csak az öltönyömet”. Ashley Graham tovább kérdezgette, azonban a színészből csak annyit tudott kihúzni, hogy az öltönyét a szabója készítette.

A modell még ezt követően is próbálta menteni a menthetőt, és arról kérdezte Grantet, hogy hogy érezte magát a Tőrbe ejtve – Az Üveghagyma című krimi forgatásán.

Én alig vagyok benne. Körülbelül három másodperce tűnök fel a filmben

– mondta a színész, mire Ashley Graham feladta a próbálkozást, és azzal búcsúzott Granttől, hogy jót beszélgettek, mire a férfi csak a szemét forgatta.

Az interjúról készült felvétel azonban hamar ellepte a közösségi médiát, és a színész viselkedése sokakat felháborított. Többen durvának és bunkónak nevezték Hugh Grantet, míg mások szerint az emberek csak nem értik a brit humort. De volt olyan is, aki szerint a modell méltósággal kezelte a színész ellenszenves viselkedését.

Reagált a modell

A TMZ a minap egy repülőtéren csípte el Ashley Grahamet, akit meg is kérdeztek arról, hogy mit gondol Hugh Grant viselkedéséről.

Tudod, mit? Anyukám mindig azt mondta, hogy a kedvesség legyen a fegyverem, szóval tessék

– válaszolta a modell, hozzátéve, hogy nagyon jól érezte magát a díjátadón, egyedül csak a lába fáj.