Kiderült, kinek írta legújabb dalát Shakira

2023.05.14. 13:15
Csütörtökön jelent meg Shakira legújabb szerzeménye, az Acrostic, amelyet két fiának ajánlott.

Az énekesnő két fiának, a tízéves Milannak és a nyolcéves Sashának ajánlotta legújabb dalát – számolt be róla az elpais.com.

A dal mélyen kifejezi az anyai szeretetet, emellett a szöveg bizonyos része az énekesnő gyermekei nevének kezdőbetűiből áll.

A lap szerint Shakira egyértelművé teszi, hogy Milan és Sasha mennyire meghatározóak voltak a sikereiben, emellett számos tanulságot összeállított a dalban a két kicsi számára. 

Sasha része például arról szól, hogyan kell tudni megbocsátani és a lehető legjobban szembenézni az élet akadályaival.

A kolumbiai énekesnő aranyos csibékkel és az anyjukat ábrázoló illusztrációval jelentette be Instagram-oldalán az új szerzeményt. A követőinek ezután nem volt kétségük afelől, hogy a dal a gyermekeinek szól majd – írják.

Hozzátették, hogy az új dallal Shakira lezárt egy fejezetet volt párjával, Gerard Piquével, miután a legutóbbi három slágerében is a szakításukra utalt.

Megviselte a gyerekeket Shakira és Piqué botrányos válása

A művésznő az után írta meg Acrostic című dalát, hogy áprilisban Miamiba költözött Milannal és Sashával. A család majdnem egy évtizedig élt együtt Barcelonában, ahol Piqué játszott.

Az énekesnő gyermekeit különösen megviselte a szüleik különválásáról szóló médiavisszhang.

A 46 éves énekesnő elmondása szerint azért döntött a költözés mellett, hogy biztonságot nyújtson a családjának, a lesifotósok azonban ezt lehetetlenné tették.

Április elején Facebook-oldalán akadt ki a lesifotósokra. Kérte, hogy ne zaklassák tovább a gyermekeit, és tartsák tiszteletben a magánéletét.