18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megvan, mikor szerepelhet újra színpadon Gálvölgyi János

2023.05.28. 09:33
Az ismert színész egy héttel ezelőtt jött ki a kórházból, a teljes felépüléshez azonban még sok időre lesz szüksége. A legújabb információk szerint a nyarat pihenéssel szeretné tölteni, de ha minden jól alakul, akkor az év végén már újra színpadra állhat.

Hónapokig tarhat még Gálvölgyi János felépülése. A színészt egy héttel ezelőtt hazaengedték, de nem sokáig maradhatott otthon, ugyanis szanatóriumba vonult, és ott folytatódik a felépülése.

A Bors napilap egyik megbízható forrása szerint Gálvölgyi János nagyon bizakodó, viszont még jó ideig nem vállalhat fellépést. „Talán ősszel lesz már annyira erős, hogy visszatér, de még ez sem biztos″ – mondta a lapnak nyilatkozó informátor, majd hozzátette:

Nagyobb az esély arra, hogy talán az év vége felé lesz fizikailag elég erős. Addig is sokat kell pihennie, másra nem is koncentrál most. 

Mint írtuk, Gálvölgyi János Kossuth-díjas színművész május 10-én, szerdán lett rosszul, légzési nehézségekkel küzdött, ezért családja  kórházba vitte, ahol  lélegeztetőgépre került . A család  közlése  szerint az ismert művész állapota súlyos, de stabil volt.

Az ügyben vizsgálat is indult, amelyből kiderült, hogy hibázott a mentésirányító. Pintér Sándor belügyminiszter szintén vizsgálatot indított az ügyben.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport