Nem akármilyen módon nyerte vissza a hallását Nagy Feró

2023.05.29. 19:53
A Beatrice frontembere néhány héttel ezelőtt arra ébredt, hogy az egyik fülére egyáltalán nem, míg a másikra csak részlegesen hall. Nagy Feró azonban hamar kilábalt ebből – nem is akárhogyan.

Mint arról korábban beszámoltunk, Nagy Ferónak egy áprilisi napon nagyon rosszul indult a reggel: éppen a Mokka műsorában kellett válaszolnia néhány, Ferenc pápa Magyarországra látogatásával kapcsolatban feltett kérdésre, de nem sokat hallott a neki intézett kérdésekből. Ahogy az adásban kifejtette: aznap reggelre lett süket, és csak a bal fülével hall valamennyire.

Hangosan kiabáljatok, mert ma reggelre süket lettem. A bal fülem valamennyire hall. Beethoven is ilyen volt

– mondta a műsorvezetőknek a Beatrice frontembere, és arra kérte őket, jól artikuláljanak, miközben beszélnek, hogy értse őket, de többször is problémája akadt ezzel a műsor alatt. Nagy Feró azonnal orvoshoz fordult, és a kezelés végül hatásosnak bizonyult.

Néhány napja reggel a szokásos módon használtam az orvos által felírt orrcseppet, és éreztem, hogy mintha pattant volna egyet a fülem, és újra jól hallottam. Hálás vagyok az orvosaimnak, amiért segítettek, hogy mihamarabb kikezelhessük a problémát

– mondta a zenész a Blikknek, hozzátéve, hogy az elmúlt hetekben nem volt éppen könnyű dolga.

Nagy Ferónak ugyanis két koncertet is úgy kellett lenyomnia, hogy szinte alig hallott. Elmondása szerint a tabáni bulin még az sem segített, hogy felhangosították a fülmonitort, ezért rutinból énekelt, és a közönség arcát figyelte.

A Beatrice frontembere azt is elárulta, éppen ideje volt, hogy visszanyerje a hallását, mert jön a nyár és vele együtt a szabadtéri koncertek. De az unokáinak tett ígéret beváltását sem halogatja tovább, ugyanis már legalább egy éve megígérte nekik, hogy elviszi őket a párizsi Disneylandbe. 

A gyerekek már nagyon régóta rágták a fülemet, hogy menjünk el, én meg csak ígérgettem, de a megvalósítás váratott magára. Most viszont sikerült úgy szervezni mindent, hogy négy napra elmegyünk az egész családdal. A fiaim szeretnék megnézni Párizst és a komolyabb múzeumokat is, így tőlük egy napra elválunk, én pedig az ígéretemhez híven csak az unokákkal leszek

– fogalmazott Nagy Feró a lapnak.