Chris Hemsworth életét megváltoztatta Jeremy Renner balesete

2023.06.07. 09:46

Chris Hemsworth ausztrál színész a brit GQ-nak adott interjújában elmondta: Jeremy Renner életveszélyes hókotrós balesete ráébresztette őt arra, hogy „bármelyikünk bármelyik pillanatban meghalhat”.

Azt hiszem, nem akarok 40 éves lenni. Még mindig úgy érzem, hogy 25 éves vagyok, és még rengeteg időm van. Most úgy vagyok vele, hogy »Ó, akár a felénél is lehetnék. Több mint a felénél«

– jelentette ki a 39 éves színész.

HuffPost  beszámolója szerint Hemsworth közölte azt is, hogy elérkezett abba a korba, amikor „elkezdjük elveszíteni azokat az embereket, akiket szeretünk”. A Marvel-filmek sztárja egyébként nemrég jelentette be, hogy genetikailag hajlamos az Alzheimer-kórra, ezért nem zárható ki, hogy a jövőben jóval kevesebbet fogjuk látni őt a filmvásznon.

Mint ismert, Jeremy Renner még január elején súlyosan megsérült egy balesetben, miután egy hókotró elsodorta, aminek következtében kritikus, de stabil állapotban vitték kórházba. Kiderült, hogy 30 csontja eltörttöbb műtéten átesett, hetekig az intenzív osztályon kezelték – életét, és gyors felépülését pedig csak a gyors és szakszerű orvosi beavatkozásnak köszönheti.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport