Lerántotta a leplet új barátnőjéről Shane Tusup

2023.06.14. 17:47
Az amerikai sztáredző, Shane Tusup a Hot! magazin címlapján látható új barátnője oldalán, amit a közösségi médiában is megosztott.

Shane Tusup 2022-ben jegyezte el Szabó Zsófi színésznőt, akivel három hónappal később szakítottak. Azóta nem lehetett biztosan tudni, mi a helyzet a tavaly szeptemberben magyar állampolgárságot kapó edző szerelmi életében. Egészen mostanáig.

Örömmel osztjuk meg veletek boldogságunkat!

– írta legújabb Instagram-bejegyzéséhez Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszónő korábbi férje, melyhez a Hot! magazin legújabb számának címlapját mellékelte.

A címlapfotón új párjával, a többszörös fitneszbajnok Nagy Viktória Zoéval látható, akit meg is jelölt a bejegyzésben. A címoldalon olvasható felirat szerint a páros már össze is költözött.

Shane Tusup 2013-ban vette feleségül Hosszú Katinkát, akivel 2018-ban váltak el, miután erősen megromlott a kapcsolatuk. Az edzővel kapcsolatban azóta rendre előbukkantak rosszindulatú pletykák, melyek közül több azt állította, hogy Tusup nem épp megfelelő módon bánt kedveseivel.

A férfi végül áprilisban nyilatkozatot adott ki, hogy hivatalosan is megcáfolja az elmarasztaló híreszteléseket.