18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Conor McGregort nemi erőszakkal vádolják

2023.06.15. 20:58
A világ legismertebb ketrecharcosát szexuális erőszakkal vádolják, miután az NBA-döntő negyedik mérkőzésén a férfimosdóban meg akart erőszakolni egy nőt. A sportoló tagadja a vádakat. Az incidens előtt már úgy megütött valakit, hogy az illető kórházba került.

Conor McGregort nemi erőszakkal vádolja egy nő, aki azt állítja, hogy ketrecharcos az NBA-döntő negyedik mérkőzésén szexuálisan zaklatta – a döntőt a Denver Nuggets nyerte meg a Miami Heat ellen (4–1). Az incidens azt követően történt, hogy a sportoló a félidőben úgy kiütötte a kabalát, hogy a jelmezben lévő férfit kórházba kellett szállítani.

A TMZ szerint McGregor közvetlenül a meccs után bántalmazta a nőt a férfimosdóban. A ketrecharcos állítólag orális szexre kényszerítette, majd a falhoz szorította, és megpróbálta megerőszakolni.

A portál szerint a nőnek sikerült a könyökével megütnie a sportolót, így elmenekült a helyszínről. Az áldozatul esett nő jelentette az esetet a hatóságoknál, azonban nem akar bírósághoz fordulni, sajtóhírek szerint peren kívül akar megegyezni a sportolóval.

McGregor tagadja a vádakat.

Ügyvédei által azt üzente, nem ijed meg a helyzettől.

Korábban letartóztatták szexuális erőszak miatt

Conor McGregort már korábban is vádolták szexuális erőszakkal, 2020-ban letartóztatták egy bárban elkövetett nemi erőszak kísérlete miatt.

Az angol Mirror úgy tudja, francia rendőrök keresték meg a botrányhős sportembert a Korzika partjainál állomásozó jachtján. Az ír ketrecharcos Korzikából Monacóba tartott volna, amikor a hatóságok őrizetbe vették.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.