Komoly csalással vádolják Meghan Markle-t

2023.06.20. 15:49
Meghan Markle, Sussex hercegnéje egyes források szerint az alkalmazottaival készíttette el egyes interjúit, amelyek a Spotifyon megtalálható Archetypes című podcastsorozatában hallhatóak.

Nem csillapodnak a kedélyek Harry herceg és Meghan Markle körül, akik nemrég közös megegyezéssel szerződést bontottak a Spotifyjal, ahol a hercegné Archetypes című podcastja található meg. Még 2020-ban írtak alá egy 20 millió dollárról szóló megállapodást, ám a cég azt remélte, több tartalomra számíthat az Archewell Audio részéről. A pár ezzel szemben azt szerette volna, ha műsoraikat nem kizárólag a Spotify forgalmazhatja, így megszüntették a szerződést – amihez hozzátett az is, hogy a Spotify ügyvezetője, Bill Simmons kicsinyes szélhámosnak nevezte a párt.

A sussexiek Spotifytól való elköszönésének következtében viszont nem egy feltételezés kapott szárnyra. A Podnews szerint több forrás azt állítja, hogy a podcast néhány adásában az interjúkat más munkatársak készítették el, és a hercegné kérdéseit tartalmazó hanganyagot csak később rögzítették. A portál arról ugyanakkor nem számolt be, pontosan melyik epizódokról van szó.

Bár Markle több hírességgel is interjút készített a podcastsorozat keretében, köztük Mariah Carey-vel és Serena Williamsszel, nem először vetődik fel a gyanú az Archetypes kapcsán, hogy az odaérkező vendégek valójában nem Markle-lel beszélgettek. Még tavaly nyáron az egyik interjúalany, Allison Yarrow New York-i újságíró emelt szót amiatt, hogy amikor interjút készítettek vele, a sussexi pár produkciós cégének egyik tagjával, egy Farrah Safarfi nevezetű nővel beszélgetett.

A Spotify egyébként korábban már bejelentette, hogy elbocsát körülbelül 200 alkalmazottat, akik a podcastekkel foglalkoznak. Bár a hallgatók körében kifejezetten népszerűvé vált ez a műfaj, a streamingszolgáltató szerint nehéz nyereséghez jutni belőle.