Tóth Gabi üzent azoknak, akik „elásnák”

2023.06.20. 12:09
Tóth Gabi Instagramon üzent jó- és rosszakaróinak. Meglátása szerint a normális emberek nem foglalkoznak az olyan idióta cikkekkel és kommentekkel, amiben azt írják az énekesnőről, hogy csak azért kapott kitüntetést, mert állami. Kitért arra is, zenésztársai azért nem keltek a védelmére nyilvánosan, mert senki sem szeretne balhéba keveredni, mindenki félti a saját szakmai életét, privátban viszont sokan kifejezték neki támogatásukat.

Nagy port kavart a hír, hogy a Petőfi Zenei Díjátadón az év női előadójának járó díjat Tóth Gabriella nyerte el. Az énekesnő egy TikTok-videóban mondott köszönetet, amiért a közönségén és a rajongóin kívül a szakmai elismerést is megkaphatta idén. Elmondta, hogy élvezi az őt támogató közösség szeretetét és azt, hogy a koncerteken is találkoznak.

Még a videó elején üzent az őt kritizáló sajtónak, hogy nem azért kapta meg a díjat, mert állami, hisz az elmúlt években is kapott bőven elismerést: 

Voltam és vagyok húsz éve, nem csak állami tévés díjaim vannak

– szögezte le az énekesnő.

„Összetartani sose fog jobban a zenészszakma”

Úgy érezte azonban, hogy ennyivel nem intézte el a díjazása körüli sajtófelhajtást, Instagram-történetében üzent jó- és rosszakaróinak is. Mint írta, négy évvel ezelőtt még az egyik legjobb énekesnőnek tartották azok, akik az elmúlt években mindent bevetnek, hogy lejárassák. 

Maradok! Vagyok! Leszek! Zenélek! Ezt azoknak üzenem, akik mindent elkövetnek, hogy »elássanak«. A zene mindent átszakít, megtisztít, felemel! Kicsik és hangosak, kik a neten csaholnak! Normális emberek nem foglalkoznak az ilyen idióta cikkekkel, kommentekkel

– vélekedett Tóth Gabi, aki megérti zenésztársait is, akik „nem álltak ki mellette”. Szerinte senki sem szeretne balhéba keveredni, mindenki félti a saját szakmai életét, privátban viszont sokan kifejezték neki támogatásukat. 

Összetartani pedig sose fog jobban ez a szakma sem, mert mindenki építi a saját karrierjét

– tette hozzá, egy szívecskével megtoldva írását.

„Ezek a hullámok csak erősebbé tesznek, mert tudom, hogy a céljuk a lejáratás, hogy eltüntessenek, hiteltelenítsenek. Én énekelek tovább, és zenélek. Isten ezt az utat szánta nekem, én pedig igyekszem méltósággal viselni ezeket az időszakokat” – zárta sztoriját Tóth Gabi.