Rákot diagnosztizáltak Sára yorki hercegnénél

2023.06.26. 08:55
Sarah Ferguson yorki hercegné, András herceg volt felesége egy rutinszűrésre ment, amikor megtalálták a daganatot a mellében. Egy műtéten is át kellett esnie, hogy eltávolítsák a 63 éves nő testéből a rosszindulatú elváltozást.

Éves szűrésére ment a brit királyi család tagja, Sarah Ferguson, másnéven Sára yorki hercegné, amikor orvosa közölte vele, hogy mellrákot diagnosztizált nála. Az Independent beszámolója szerint a yorki hercegné tünetmentes, így nem is számított ilyen hírre a személyzettől. 

A lapnak a hercegné szóvivője nyilatkozott bővebben állapotáról.

Azt a tanácsot kapta, hogy vegyen részt egy műtéten, ami sikeres volt. A hercegné a legjobb egészségügyi ellátást kapja és az orvosai szerint is jók az előrelátásai. Jelenleg a családja körében lábadozik

– fogalmazott.

Sára hercegné nemrég Budapesten járt, hogy újonnan megjelenő könyvét reklámozza, ennek körében az Indexnek is adott interjút, ahol bővebben is mesélt arról, hogy milyen a királyi család körében az élet.

Sarah Ferguson 1992-ig tartott ki András herceg mellett, majd négy évvel később kimondták a válásukat. A királyi címét megtarthatta a házasságuk végével is, de csak addig, amíg újra nem házasodik.

András herceg az elmúlt években egyre kevesebb nyilvános eseményen jelent meg, a néhai II. Erzsébet királynő elvette tőle királyi és katonai címeit, és a família minden szálat elvágva teljes mértékben levette róla a kezét.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport