Keményen beleálltak Meghan Markle-be: „Attól, hogy híres vagy, még nem leszel valamiben jó”

2023.06.27. 12:21
Egyre csak gyűlnek a fellegek Meghan Markle feje fölött, azok után ugyanis, hogy csalással és szélhámossággal vádolták meg, most még tehetségtelennek is nevezték egy interjú során.

Nem csillapodnak a kedélyek Harry herceg és Meghan Markle körül, akik nemrég közös megegyezéssel szerződést bontottak a Spotifyjal, ahol a hercegné Archetypes című podcastja található meg. A páros még 2020-ban írt alá egy 20 millió dollárról szóló megállapodást, ám a cég azt remélte, több tartalomra számíthat az Archewell Audio részéről.

A pár ezzel szemben azt szerette volna, ha műsoraikat nem kizárólag a Spotify forgalmazhatja, így megszüntették a szerződést – amihez hozzátett az is, hogy a Spotify ügyvezetője, Bill Simmons kicsinyes szélhámosnak nevezte a párt, egyes források szerint ugyanis Markle az alkalmazottaival készíttette el egyes interjúit.

Az üggyel kapcsolatban most Jeremy Zimmer, a United Talent Agency (UTA) vezérigazgatója is megszólalt egy, a podcastingról és a hírességek szerepéről szóló beszélgetés során egy cannes-i, Franciaországban megrendezett reklámfesztiválon.

Kiderült, hogy Meghan Markle nem volt egy hangtehetség – vagy bármilyen tehetség. És tudod, attól, hogy híres vagy, még nem leszel jó valamiben

– fogalmazott Zimmer.

A The Guardian megkereste Zimmert, illetve az Archewell képviselőit is, hogy kommentálják az esetet, mindeddig azonban egyik fél sem jelentkezett a lapnál.