Tóth Gabi kendőzetlen őszinteséggel reagált az őt ért kritikákra

2023.06.28. 12:10
Tóth Gabi a TV2 Tények Plusz műsorában fejtette ki, hogy nem érti, miért jó az valakinek, ha gyalázkodhat, kötözködhet vele büntetlenül, és elhordhatja őt mindennek. Az énekesnő kendőzetlen őszinteséggel beszélt a stábnak az őt ért támadásokról és arról, hogy mi állhat mindennek a hátterében.

Már évek óta gyűlölethadjárat folyik Tóth Gabi ellen, nemrég pedig egy régi koncertfelvétel kezdett terjedni a TikTokon, amelyen Tóth Gabi Beyoncé Run the World (Girls) című számát adja elő – elég egyedi stílusban. A videó meg az alá érkezett döbbenetes kommentek visszajutottak az énekesnőhöz, aki azóta reagált az őt ért kritikákra.

Ugyan a Petőfi Zenei Díjátadón az év női előadójának járó díjat ő nyerte el, boldogságát szinte azonnal beárnyékolták a gyűlölködő kommentek és a rázúduló népharag. Ám, mint mondta: tudja, hogy ez nem feltétlenül neki szól, hanem egész egyszerűen

mindig találnak valakit, akin levezethetik a felgyülemlett feszültséget. Az elmúlt időszakban ő volt ez a valaki.

„Az oldalaimon lévő negatív kommenteket kamuprofilok írják, akik mögött nincsenek valós emberek. Akkor most mivel foglalkozzak? Azzal, hogy mit kommentelnek nekem idegen emberek, akik nem is ismernek, vagy azokkal, akik odajönnek hozzám az utcán, és azt mondják, hogy szeretünk, és veled vagyunk?” – fogalmazott a Tények Pluszban. 

Arra a kérdésre, hogy miért nem tiltja le a kommentelési lehetőséget, azt mondta: „Egy szabad országban élünk, mindenkinek van joga véleményt nyilvánítani, de főképp azért nem, mert nagyon sok ember van, aki szeret engem, és meg akar engem védeni.” A helyzet azért nehéz, mert ha nem reagál a kommentekre, akkor azért támadják, ha viszont őszintén elmondja a véleményét, akkor azért kerül célkeresztbe. 

Én nem ártottam senkinek, nem loptam meg senkit, nem csaltam adót, nem drogozok, nem csalom meg a férjem, nem csinálok semmi olyat, ami botrányhősnőszerepbe rakna engem. Egy családanya vagyok, egy vadóc tinilányból egy édesanya lettem. Ezt a változást az emberek nehezen viselik

– fogalmazott.

Ami erőt ad neki, az a kislánya, a férje, valamint hogy építgeti a házát, kertészkedik, jókat főznek, beszélgetnek. Úgy véli, egymás kezét kéne megfogni ahelyett, hogy neki kommentelgetnek. A lányát illetően elmondta, nagyon nehéz lesz, amikor beindul a szezon, és nem lehet annyit mellette, ám az édesapja ott lesz számára, és tudja, hogy a legjobb helyen lesz.