Madonna barátai attól félnek, hogy az énekesnő úgy végzi, mint Michael Jackson

2023.07.02. 11:41
Madonna nemrég egy fertőzés miatt kórházba került, ahonnan azóta már hazaengedték, és otthon lábadozik. A barátai nem lepődtek meg a történteken, szerintük az énekesnő az utóbbi időben túlhajszolta magát, és néha elfelejti, hogy már nem 25 éves.

Mint megírtuk, Madonna június végén intenzív osztályra került egy bakteriális fertőzés miatt, ezért elhalasztották a turnéját is, amellyel karrierje 40. évét ünnepelte volna. Az énekesnőre még a múlt hétvégén találtak rá öntudatlan állapotban a szerettei, akik New York-i lakásából riasztották a mentőket. Napokig nem lehetett tudni, magához tér-e.

Ugyan a kórházból már hazaengedték, úgy tudni, még mindig nincs túl jó állapotban a 64 éves énekesnő. Nem tud kikelni az ágyból, és az emésztése sincs rendben. A The Sun információi szerint Madonna az utóbbi időben túlhajszolta magát, és a barátai aggódnak érte, mert szerintük

olyan fiatal sztárokkal akarja felvenni a versenyt, mint Taylor Swift vagy Pink. 

A források szerint Madonna mostanában rengeteget túlórázott, minden erejével a turnéjára készült, így egyértelműen a kiégés jelei mutatkoztak rajta. „Madonna nyerni akar és keményebben dolgozik, mint bárki más” – mondta az egyik bennfentes. 

Egy másik barátja attól tart, hogy az énekesnő úgy fogja végezni mint Michael Jackson, aki 2009-ben a This Is It turnéja előtt halt meg. Többen megkönnyebbültek, hogy Madonna most végre tud pihenni.