Beyoncé és Madonna után Tóth Andi is betörne a divatvilágba

2023.07.05. 17:41
Hogy popzenészek ruhamárkát indítsanak, lassan nem ritkaság, hanem alaptevékenység. Tucatjával vannak rá példák, hogy toplistás előadók zenei karrierük mellett saját divatcikkeket is piacra dobnak, ami remek passzív bevétel két turné között. Itthon azért nem annyira gyakoriak ezek a példák, de Tóth Andi most mégis úgy döntött, beleveti magát a Chanel és a Gucci világába.

Túlzásnak tűnhet, de nem ámítás, a popsztároknál kvázi népbetegség a ruhacég-alapítás. Nem mindegyik fut be, és nem is hallani mindről a híradóban, de pillanatok alatt tucatnyi előadóra lehet lelni, akik nem vetik meg a szövetből jövő mellékest.

Még a Rolling Stone magazin is listába szedte a legnagyobb neveket 2013-ban, és már akkor is jó pár volt belőlük. A cikk nem kisebb előadókat említ, mint Adam Levine,  Justin Timberlake, Jennifer Lopez, Beyoncé, Madonna, vagy Bono.

Mi is a boldogság?

Ezen díszes társaság tagja szeretne most lenni Tóth Andi is a TV2 értesülései szerint – természetesen arányaiban kisebb volumenben.

Az énekesnő, aki saját bevallása szerint boldogtalan volt szakmájában, jelenleg exénekesnő, ezért tagadhatatlanul szükség van valamire, hogy ne csak celebként és influenszerként tengesse hátralevő napjait. Ez a tevékenység pedig, jelenleg úgy néz ki, hogy a divat lesz.

A csatorna értesülései szerint a gyártási munkálatok már megkezdődtek, hamarosan pedig indul a fotózás, promóció, majd lassan a debütálás a piacon.

Tóth Andi elmondása alapján rengeteget dolgozott első, saját kollekcióján, ami egy letisztultabb irányt fog képviselni. Ha minden a terv szerint halad, a bemutató a nagyközönség előtt július végén lesz, azután pedig a boltokba is bekerülnek a ruhadarabok.

Az exénekesnő júniusban adott egy interjút, ahol elmesélte, hogy azért is hagyott fel a zenei pályával, mert nem érezte őszintének és boldognak a közeget, nem tudta „kiereszteni a hangját”.

Szerinte a legfontosabb dolog az alkotásban, hogy az ember a saját gondolatait adja át, őszinte, emberi érzéseket közvetítsen, olyat, ami valós. Mivel azt látta, hogy erre ott és akkor nem volt lehetőség, azt vélte legjobbnak, ha visszavonul.

Nem bánta meg a döntését. Amióta felhagyott az énekléssel, kiegyensúlyozott, boldog és megengedheti magának, hogy élvezze az életét. Akkor azt mondta, hogy egy darabig nem akar semmi komoly dologgal sem foglalkozni, de most mégis belevágott ebbe a projektbe, ami valószínűleg nem kevés munkát von majd maga után.