Opitz Barbi szakított a párjával, majd újabb hírrel sokkolta rajongóit

2023.07.12. 06:34
Már a rajongók sem tudják követni Opitz Barbi és a párja, Serleg Albert se veled, se nélküled kapcsolatát. Az énekesnő előbb bejelentette, hogy szakítottak, majd nem sokkal később már egy közös fotót osztott meg a fiúval.

Opitz Barbi, a magyarországi X-Faktor hatodik szériájának győztese hosszú hetek óta családi problémákkal küzd. Egy ideig úgy tűnt, hogy az édesapjával való viaskodásnak vége, azonban az énekesnő párkapcsolata körül sincs minden rendben.

A Serleg Alberttel való se veled, se nélküled kapcsolatát már a rajongók sem tudják követni. Opitz Barbi ugyanis egy 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban jelentette be, hogy szakított párjával.

Sziasztok! Nos, én szakítottam a párommal, igazából elég nyomós indokom van rá, a könnyeim nem akarnak elfogyni… A részletekről nem szeretnék beszélni

– fogalmazott az énekesnő.

Majd nem sokkal később a szakításról szóló bejelentés eltűnt, és Opitz Barbi egy fotót posztolt, amelyen szerelmesen ölelkezik párjával.

A kommentekben a rajongók láthatóan összezavarodtak, és többen is arról érdeklődtek, hogy most akkor szakítottak-e vagy sem. Az egyiküknek azonban Serleg Albert azt válaszolta, hogy „most éppen nem, mert otthon van”.

A Ripost megkeresésére az énekesnő menedzsere azt mondta, nem kívánnak nyilatkozni az ügyben.